Faschingdienstag

Oostenrijk, Gröbming

Faschingdienstag.

Dienstag 9.Februar
Redelijk mooi weer in de vroege morgen wel frisjes.
Een vreselijk treinongeluk in de buurt van het Duitse Rosenheim ook Oostenrijkse hulpverleners zijn daar. Ziet er verschrikkelijk uit.
Om half 10 met Ingrid samen naar de Kinderfaschingsumzug van de scholen. Theresa loopt met de Kindergarten ook mee. Ze waren al weken ermee bezig, T-shirts verven en dingen maken. Ze waren dus onder de naam kakelbunt en waren allemaal als schilder verkleed inclusief een palet en penseel heel erg leuk en kleurig zag het er uit. Theresa liep heemaal in trance mee. Er was flink wat volk op de been om te kijken. Na de optocht zijn we haar maar gelijk gaan halen want het was tegen 11 uur en ze kwamen allemaal weer terug bij de Kindergarten. Voor die kleintjes best een stukje lopen eerst van de Kindergarte naar de MEZ daar opstellen en dan door de Hauptstrasse tot helemaal aan het einde en dan terug naar de Kindergarten. Maar Theresa heeft toch nog vandaar naar huis gelopen. Voor we Theresa hadden opgehaald ook nog even Krapfen gekocht. Na thuiskomst eerst dus met Jan koffie en Krapfen. Beetje later eten.
Dan op tv naar de beelden en de persbijeenkomst van het treinongeluk gekeken. Even beneden op Theresa gepast omdat Ingrid geld wilde halen. Theresa voor gelezen uit het boek (Frozen) die ze had uitgekozen.
Verder niet zo veel meer gedaan vandaag.




Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

Leuk Nicolette!!! (jammer dat je hier niet de foto van de batterij in de auto hebt geplaatst) ;-)

annemarieke.op.avontuur 2016-02-12 21:55:20
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.