Uitgeslapen dus kort dagje

Oostenrijk, Gröbming

Zo ik werd vanmorgen wakker van een kat die in mijn tenen beet en eentje die van de kast op mijn hoofd jumpte. Dat heet hoge nood dus ik keek hoe laat het was en ja 10 uur. Ze hadden niet geheel ongelijk. Dus Jan wakker gemaakt en gevraagd of hij de katten eten wilde geven en ik ben onder de douche gegaan. Dan ontbijt en een koffie . De ochtend was al bijna voorbij. De was aangezet en de droger leeggemaakt en opgeruimd. Middagetn gemaakt en met Jan gegeten. Ik had papieren nodig van Jan en dan zegt hij weer nee die heb ik niet. Ik zeg hem we zijn 1 december naar het Finanzamt geweest voor 2021 due die papieren heb je. Volgens hem niet. Dus zelf kijken en zie hij had ze gewoon nog niet opgeruimd. Dan alles in orde gemaakt maar te laat om naar de GKK te gaan. Dus een afspraak gemaakt voor 2 januari om half 11. Dan was het al na enen. Ik dacht als ik niet naar het GKK hoef dan kunnen we wel naar Liezen rijden. Dus met Jan op weg. Eerst naar de ELI want daar zit de Libro. Steifftonie geruild. Schoenen voor Jan daar gekocht een paar half hoge winterschoenen. Dan kwam ik bij Rituals voorbij en even naar binnen en zie de Adventskalender 2022 30 Euro goedkoper dus die heb ik mezelf geschonken. Dan nog naar de Pagro printerinkt kopen. Genoeg voor vandaag en naar huis. Dan mijn adventskalender open gemaakt en wat een leuke dingen en totaal anders dan vorig jaar. Ik kreeg ook op mijn lidmaatschap een doucheschuim naar vrije keuze normale grote dus een super cadeautje.
Meli kwam eieren halen. Die slaapt overdag en heeft nachtdienst.
Verder wat Netflix kijken en vroeg in bed.

Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

O, echt! Wat jammer dat wij de Rituals hebben overgeslagen! Mss morgen voor mij een herkansing…. Heb je alles in 1x opengemaakt? Niet gewoon dag voor dag?

Annemarieke 2022-12-29 18:04:18
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.