Het was zo´n dag

Oostenrijk, Gröbming

Vanmorgen wakker van de wekker en ik had vanmorgen daardoor wel wat tijd nodig om mij weer wakker te voelen. Jan had Theresa weer weg gebracht en ze was helemaal happy want vandaag een uur eerder uit omdat de muziekles vervalt. Na mijn 2e kop koffie en een douche ging het mij beter. Dan ben ik enthousiast een taart gaan maken. tegelijkertijd eht middageten bijna klaar. Spaghetti is het geworden. De Spaghetti kook ik als Jan Theresa gaat halen de saus is klaar.
Het was prachtig mooi en zonnig weer en 12 graden dus een poos de deur open konden de katten ook weer eens gek doen. Het huis weer gelucht voor de winter een doorstart gaat maken.

Hiep hiep hoera voor Tobi, alweer 3 jaar oud.

Gisteravond hebben we allemaal weer met Ingrid en Sabrina gesproken. De telefoon is dan nat nadat Sabrina iedereen kusjes heeft gegeven.
Ze kan nu op haar buik draaien en ook op haar buik blijven liggen , ze kan haar linker handje bewegen en heeft gisteren ermee getekend. Tot op heden geen aanvallen vorderingen dus. Er is een Bescheid binnen gekomen dat ze volgend jaar 3x 2 weken op Reha kan maar Ingrid heeft in overleg met het Kinderreha Zentrum dat naar 2x 3 weken gezet. Ze vinden 2 weken te kort en Ingrid vindt 4 weken te lang. Ook een Bescheid voor 40 maal ergotherapie is binnen gekomen. Het wachten is op het Bescheid voor de fysio. Ik had met Jannick al afgesprken dat ik de 24 . kook op kerstavond en dat we het weekend even bij elkaar gaan zitten om de boodschappen enz voor de kerstdagen op een rij te zetten want Jannick is pas op de 24 . in de middag vrij en dan is alles al dicht. Dus Ingrid gisteravond of ze wel bij ons kan eten op de 24. nou alles al geregeld.

Gisteren had ik 3 wassen en vandaag heb ik er al weer 2, toch veel extra werk al gaat het wassen en drogen vanzelf. Ik heb dan wel 2 wasmachines maar 1 droger. Jan heeft net bij ons gestofzuigd dus we schieten alweer op zo alweer tijd om Theresa op te halen. Daarna eten en huiswerk maken.

Een witte kerst als in een droom
met tientallen lichtjes in een boom
kerstballen blinken, kerstklokken klinken
de gezelligste tijd van het jaar
met heel de familie bij elkaar
prettige kerst en gelukkig nieuwjaar!
Pascal. Yasmin en Michael

Alles verliep naar plan tot na het huiswerk maken. Dan kwam Theresa oh Oma kom eens kijken en ik mee naar onze slaapkamer. Ik moest even slikken want daar was een hoop werk. Een van de katten had over ons bed zowel over Jan zijn beddengoed als over de mijne gekotst. Dat waren 2 hoezen, 2 onderlakens en 2 matrasbeschermers en 1 dekbed. Dat waren nog 3 wassen. Dus het dekbed beneden er in gedaan dat is een hele grote machine met 8,5 kg want mijn wasmachine was nog het beddengoed van Theresa aan het wassen. Na die wassen allebei de machines weer gevuld , Ondertussen bijna half 9, Jan heeft de bedden opnieuw opgemaakt , ook die van Theresa. Ik heb nu de laatste was in de droger en heb even genoeg van wassen.
Dan doe ik de koelkast deur open valt er een schaal gekookte aardappelen en een schal worstjes uit. Ik kom nu nergens meer aan en sluip door het huis.


Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.