Nog steeds zonnig en warm

Oostenrijk, Gröbming

Vanmorgen voor de verandering op tijd opgestaan . Ingrid kwam koffie drinken die was al vroeg op pad want Theresa moet voor de muziekles op de Kiga om half 8 daar zijn. Nog steeds super weer dus ze was met beide kinders al om 7 uur op pad. Het werd een 24 graden met een korte uitschieter naar 27. Nu half 2 en de zon gaat achter de berg en er komen donkere wolken binnen drijven .
Ik heb het eten voor tussen de middag gemaakt en samen met Jan gegeten. Hij is nog met mijn vogelhuisje bezig er zit nu een klepje op het dak want het vult anders zo moeilijk en open wordt het zo snel vochtig. Zo vermaken we ons. Ingrid gebruikte de box mer als een soort afstelplaats maar heeft het nu leeg geruimd. Ze biedt hem maar gelijk te koop aan. Nu speelgoed aan het sorteren. Normaal zou een hoop speelgoed al weg zijn maar Sabrina heeft het nog nodig. Ze kan veel dingen niet omdat ze haar handen niet echt gebruikt dus blijven we steken in het babyspeelgoed. Maar de loopauto die bij mij staat heb ik al verkocht wordt morgen opgehaald. Ze houdt zich niet vast en als de rand er op zit valt ze om omdat ze te groot en zwaar wordt. Nu in haar loopkarretje gaat het goed al wordt ze daar ook al groot voor en het staat op de hoogste stand. Ik heb op internet gezocht of er ook iets is waar je speelgoed voor gehandicapte kinderen kan huren of lenen maar niets gevonden. Een hogere loopkar zou ideaal zijn.
Door de Föhn heb ik elke keer weer hoofdpijn niet echt leuk.
We hebben door het warme weer ook nog steeds wespen. Overal worden de skipassen al aangeboden maar dan moet het wel kouder gaan worden.
Ingrid ging met de kinderen weg dus weer rustig.
Ik verder gegaan met inventariseren van de films nu door de dvd s gegaan. Ben op een kleinigheid klaar met alle kinderfilms.
Het bleef toch droog vandaag.

Geschreven door

Al 2 reacties bij dit reisverslag

Hebben ze dat in Nederland ook niet? 2e hands via Marktplaats of zo?

Annemarieke 2018-11-06 19:21:41

hier was het vandaag wel 19,5 oC, misschien is er bij jullie in de buurt een revalidatie centrum, en hebben ze daar een mogelijke oplossing voor Sabrina met een loopwagentje, weet dat ze dat hier in het revalidatie centrum Heliomare in Heemskerk wel hebben voor kinderen van haar leeftijd Nicolette.

Christina 2018-11-07 00:33:30
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.