De week weer door het midden

Oostenrijk, Liezen

Gisteravond hadden we familieraad. Ingrid moet donderdagmorgen om kwart voor 8 haar auto in de garage in Liezen hebben voor de keilriemen vervangen en oliewissel. Haar auto is pas om 15 uur klaar. Ze had gevraagd of Jan haar kon halen dan hoeft ze niet de hele dag in Liezen te blijven en smiddags kan ze met Sandra mee naar Liezen. Tja dat gaat niet want ik moet om 8 uur in Aich bij Christine zijn en kan ook de kinderen niet bij mij houden. Eerste optie heel vroeg de auto in Liezen zetten en Jan met de kinderen haar gaan ophalen en dan mij wegbrengen. De andere optie die ik had zet de auto op woensdagavond neer , Jan heeft om 16 uur een afspraak bij de uroloog in Liezen. Dat duurt altijd dus kan ze rustig om 17 uur naar Liezen rijden met de kinderen. (kan Theresa smiddags nog met haar vriendinnetje die komt spelen) Wij hebben alle tijd en dan kan ze met ons mee terug rijden met de kinderen. Pluspunt niet zo veel stress in de morgen voor ons allemaal. Het is berekoud in de morgen met die vorst. Dus dat gaat het dan worden , ze moet alleen de garage even bellen. Ze hadden geen leenauto voor haar. Die hebben ze voor ons ook nooit . Ik heb altijd het gevoel dat het alleen voor bepaalde klanten is . Ze vergeten dat we ondertussen 7 autos gekocht hebben.

Vanmorgen ruw gewekt door de wekker, ons kacheltje Theresa was ook zo lekker warm en die sliep gewoon door de wekker heen. Ze vroeg gisteravond Oma mag ik blijven slapen? Vooruit dan maar het is Ferien. We hadden haar wel gezegd dat wij heel vroeg weg moesten maar dat ze tv in bed mocht kijken en dat we snel terug zouden zijn. Ik had om 7 uur fysio en was dus ook wer snel terug wat ik had gezegd. Maar Theresa was toch naar beneden gegaan, volgens Ingrid omdat er geen ontbijt stond. Tja de keuken was om half 7 nog niet geopend . Nadat we terug waren gekomen ook even douchen en zo en aan de koffie. Theresa kwam ook weer want Gabi was er beneden voor Sabrina. Dan kan ze niet storen dus die kroop weer bij ons in bed met de tv aan. Later kwamen Ingrid en Sabrina ook de laatste wilde Bumba kijken. Ingrid aan de koffie. Dan ben ik met Jan even een doos melk gaan halen , was de laatste dag 2 halen 1 betalen. Scheelt toch 6,50 Euro en dat op maar 12 pakken. Ondertussen gekookt en na thuiskomst gelijk aan een kop tomatensoep. Straks nog Gyrosrijst.
Het was vanmorgen tijd voor de militaire helicopters, aardig lawaaierig omdat ze dan bij ons zo laag over komen. Het is geen stralende dag , het heeft tot 12 uur geduwd voor de zon doorkwam en het is niet zo warm.
De helicopters waren niet voor de oefening maar ze hebben lawines gesprongen op de Stoderzinken en onze omgeving.
het werd nog aardig weer maar niet meer zo warm en zonnig als de afgelopen dagen.
Wij vertrokken om 15 uur naar Liezen en we waren zowaar snel aan de beurt. Jan had eigenlijk een blaasspiegeling moeten maken maar ook dat kan niet. Ook moet hij aan zijn blaas geopereerd worden maar klinkt steeds hetzelfde het kan niet. Wat zei de arts veel drinken. Daar reageert hij totaal niet op. Ik dwing hem nu elke dag met een 1 1/2 liter fles maar vaak zit er gewoon nog een half liter in. Vandaag ook maar weer een tomatensoepje gemaakt dat eet hij wel. En mag als vocht geteld worden. verder gaat het hem wel goed. Nu moeten we in mei weer en hopelijk zijn dan zijn medicijnen afgebouwd en kan hij geholpen worden. Dan een rondje in Liezen gemaakt en dan terug naar de auto want we hadden om half 6 afgesproken bij de garage met Ingrid. We waren er als eerste en even later komt Ingrid aangereden en parkeert gelijk naast ons. Dus we dachten dat ze had gezien dat wij daar stonden. Maar nee ze pakt haar telefoon en belt me dus ik zeg kijk eens naast je. Ze moest ook erg lachen want ze had ons echt niet gezien. Dan Theresa gelijk bij ons in de autostoel en ik Sabrina vast gehouden zodat haar autostoel naar onze auto kon en ze er ook in kon. Ingrid past tussen de 2 stoeltjes in (dat lukt mij echt niet) We waren 18.15 weer thuis.


Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.