Wat een dag

Oostenrijk, Gröbming

Ik werd rondom 6 uur wakker, nog een beetje dommelen en dan wat tv. Jan was opgestaan maar vandaag is Jannick vrij en die ging Theresa naar school brengen. Hij moet namelijk zijn hechtingen uit zijn mond laten halen. Hij gaat samen met Meli en als hij klaar is bij de tandarts rijden ze naar Ramsau om het vlees op te halen bij de Fürsterhof. Gisteren kwam er weer een stuk kies van de andere die eruit moet los.
Dan ineens denk ik maar Theresa moet vanmorgen naar de kerk en ze zou blokfluit spelen. Dus Jannick gebeld en die zei ik geloof dat ze haar fluit niet heeft meegenomen. En zie haar tas stond bij mij in de keuken. Dus nu is Jannick snel Meli wakker maken en dan gaan ze op weg en brengen de blokfluit voorbij.
Ik een huisje open gemaakt en een Foam Fiesta van Ritual of Holi. Ken ik ook nog niet. Het is wel een luxe om elke morgen als ik onder de douche sta eentje uit te zoeken.
Nu even mijn tijd volmaken want ik heb om 9 uur een afspraak bij de huisarts.
Op mijn gemak gaan wandelen maar het was wel zeer glad. Het was heerlijk buiten en de zon kwam al door. De vervang arts was er , Paul heet hij en ik kan het altijd prima met hem vinden. Goed gesprek gehad en hij heeft mij laten kiezen uit wat middelen en mij die ook meegegeven om te proberen. Het duurt wel 14 dagen voor het resultaat geeft. Ik was langs de Greislerei gekomen en gelijk even naar binnen gelopen om te vragen of hij Madeira had. Die had hij niet maar ik kan woensdag bellen dan heeft hij het misschien wel.
Terug gewandeld en even onderweg gesproken met mijn nieuwe buurvrouw. Ipv in januari verhuizen ze volgende week al. Dan zijn ze voor de kerst in hun nieuwe huis. Toch een bijzondere start, een nieuw huis , een nieuwe baby en een mooi begin.
Het is ondertussen super zonnig en warm. De deur heerlijk open gezet en de katten kunnen buiten. Net kwam Jannick het vlees brengen . Jan is aan het stoeien met de nieuwe lamp voor achter de tv, ik wilde er 2 gekoppeld hebben maar is een van de 2 schijn baar al open geweest daar missen we de ophangklemmetjes en zo van. Aangezien de beschrijving erin gefrommeld was weten we dat het eerder open is geweest. Ik ga niet terug voor de klemmetjes naar Liezen dus Jan heeft nu eentje opgehangen en als die genoeg licht geeft laten we het zo . Net al gekeken en nee het geeft niet genoeg licht om achter de tv de wand te verlichten en een baan is gewoon niet mooi. We moeten beide naar Liezen naar het Röntgeninstituut dus dan even kijken. Ik heb vanmorgen zo vaak gebeld en dan steeds in de wacht en dan verbroken , dan hang je nog steeds in de wacht en dan drukken ze je weg want om 11 uur gaat het dicht en klokslag 11 werd ik weggedrukt. Het wordt pas maandag of zo want nu alles dicht. Ik heb geen afspraak nodig maar Jan wel .
De kerstboom staat nu in de huiskamer, morgen naar de zolder voor de versiering. Ik heb buiten de takken bij het vogelhuisje gedaan . Jannick en Theresa zijn boven want Meli slaapt die heeft nachtdienst vanavond. Jannick heeft vanavond een feestje en wij nemen de babyfoon. Theresa is al de hele dag gelukkig want ze brengt al grotendeels de dag met Papa door. En straks als klap op de vuurpijl is er weer Taekwondo. Op dit moment wachten we op Ingrid die Sabrina zou brengen maar het duurt en duurt. Jannick wil Sabrina zelf in ontvangst nemen. Maar hij heeft nog een kwartiertje. Ze kwam binnen die tijd. Maar dan wilde Jannick weggaan en vroeg aan mij weet jij waar Ingrid is? nou nee , haar auto staat voor het huis wat leeg is . het enige dat ik kan verzinnen is dat ze bij Astrid is. Maar ondertussen kwart voor 7 en de auto staat er nog. Jannick is weggeslopen want hij wordt opgehaald en heeft ergens anders afgesproken. Ze gaan naar de bios in liezen. Meli vroeg ook al bij wie is ze inlichtingen aan het halen, Jan had Theresa weggebracht en haalt haar nu. Meli is ondertussen naar haar werk vertrokken. Ik heb allerlei brood gebakken Holzhackerbrot met kaas en een andere met wat anders belegd en dan nog Foccacio met kruiden.

Ingrid heeft aan Jannick gezegd dat Sabrina opnieuw geopereerd moet worden en haar medicijnen verhoogd want de EEG zou heel slecht zijn. Ik heb Jannick gezegd dat hij maandag een telefonische afspraak moet maken . Ik geloof geen woord er van. Ik kan niet voorstellen dat het met een kind zo goed gaat, ontwikkeling super , geen aanvallen en dan nog een 2x een gevaarlijke operatie doen? Nee ik geloof het niet maar aangezien we in januari voor het gerecht gaan denk ik dat ze het gebruikt om thuis te kunnen blijven. Ze liegt momenteel alles bij elkaar. Het enige wat we kunnen doen dingen weerleggen. Waarom zou een maand geleden het in orde zijn geweest in Leoben en nu zo´n enorme verslechtering zonder dat we het aan haar klunnen merken. Het blijkt dat de spraak nu volledig door de andere hersenhelft is overgenomen dat zijn super vooruitgangen. We wachten maar af. Theresa gaat zondag met Reza haar Taekwondo leraar en nog meer leerlingen naar de bioscoop.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.