Zomer

Oostenrijk, Gröbming

Donnerstag 7.Juli
Een erg warme dag nog wel met bewolking maar de 30 graden met gemak gehaald. Vanmorgen moest ik naar de fysio dus aan de wandel . Thuis gekomen eten maken op de plaatgril. Lekker Valys voor op de gril. Grilbrood erbij met Andalusische kaas erop en lekker komkommer. De buurman vond het nodig om tijdens de middagrust grote betonstenen door te zagen dus heel veel herrie en heel veel stof.
Jan had vanmorgen ongeveer de helft van de laminaat bodem in de badkamer gelegd en gelijmd. Vanmiddag moest hij al vroeg weg want het appartement op het Bezirk moest gedaan worden. Dat is de laatste keer want er komt een rechter wonen die nieuw is en daarvoor zegen ze ook de mensen af die het geboekt hadden voor hun vakantie. Officieel weet Jan van niks en dan zegt iemand van het Bezirk kon je dat niet volgende week doen anders wordt het zo stoffig. Ze hebben zich nog nooit ergens om bekommerd . Nou nee want Jan is daar niet voor gevraagd anders had hij dat wel gedaan.
Ik in de middag lekker in de tuin met Theresa in haar bad en zandbak en Ingrid in de tuin werken. De komende dagen wordt het nog veel warmer.


Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.