De dagen gaan voorbij

Oostenrijk, Gröbming

Om 7 ging de wekker een half uurtje wakker worden en eruit. Jan ook wakker gemaakt. Alle ochtenddingen en dan op weg naar Christine.
Nadat ik klaar was bijgekletst en koffie gedronken. Jan kwam mij weer ophalen. Dan doorgereden naar Prenten. Was uit de droger en de was uit de wasmachine in de droger en dan een nieuwe was erin. De was die droog was gevouwen. Ik denk nog 3 wassen te gaan.
Dan weer naar huis gereden. Middageten gemaakt en met Jan samen gegeten. Jan ging nog wat fietsen. Ik even niets.
Het gemeenteblad gelezen en Theresa stond ook weer op de foto met de Kindergemeinderat. Ze zorgde voor de kleur op de foto.
Wat huishoudelijke taken gedaan maar niet te enthousiast want het is zo warm.
In de avond een poos bij Jannick en met Jannick op het balkon gezeten. Hij gaat in de herfstvakantie met Meli en de kinderen een paar dagen naar legoland.
Verder gaat het goed op zijn werk. Hij komt ook altijd bij de AGM in Liezen en die is over genomen door de Metro . Dus Jannick had daar gevraagd wat doen jullie dan met al die karretjes? Waar op er gevraagd wordt heb je belangstelling dan? In de Lagerhalle gebruiken ze karretjes om orders te verzamelen. Ze hebben dringend karretjes nodig. Dus nu hebben ze dank zij Jannick 200 stuks gratis. Zijn baas is content met hem omdat hij meedenkt en zelfstandig werkt.
Het hele hete weer wordt meer warm weer en het wordt onbestendiger. Niet normaal deze temperaturen in september en dat in de bergen.

Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

Dat zijn de mensen die boven komen drijven en zich hogerop weten te werken door hun inzet. Top!

Annemarieke 2023-09-15 18:29:08
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.