Niet zo mijn dag

Oostenrijk, Gröbming

Dienstag 26.September
Niet koud met 12 graden maar wel nevelig, later zou de zon door moeten komen maar die laat nu nog op zich wachten.
Ingrid kwam een bakkie doen en voor we eraan begonnen kwam Jannick ook thuis. Niet lekker en koortsaanvallen.
Jan heeft me blij gemaakt door de ramen voor me te doen, binnen en buiten. Gelukkig is het te zien dat is wel fijn dat doe je je werk niet voor niets.
Daarna een flinke aanvaring met Jannick. Zo lang we hier wonen hebben we al een probleem met het riool en het wordt heel langzaam aan erger en we krijgen nu problemen in de douche. Ik dring er al lang op aan om toch te laten onderzoeken waar het probleem is maar Jannick weet alles en weet dat daarvoor dan mijn nieuwe badkamer gesloopt moet worden en hij heeft geen geld om de totale riolering te laten vervangen. Dus we hebben een slechte verhuurder. Ik denk dat het met wat minder ook boven tafel te krijgen is.
Het medicament wat Sabrina nog gebruikt is momenteel niet te krijgen omdat er maar een leverancier is en die heeft pas eind oktober weer. Het medicament mag je niet zo maar stopzetten maar wat blijft je anders over? Toch van de gekke dat dit zo maar kan.
Het is het chemische wat ze nog krijgt naast de Cannabidiol.
Sinds de Cannabidiol maakt ze grote vorderingen, ze zit nu en maakt contact met de buitenwereld en haar aanvallen minimaal. Ook heeft ze een tandje en komt de 2e nu ook.
Joehoe het is nu 11.15 en de zon komt door.
Buuuuuuuu maakte me voor niks blij om half 1 was het helemaal donker en regende het.
Ingrid heeft visite van een vriendin uit het Murtal.
Jan had voor me ook de 2e buitenlamp van het voorbalkon weg gehaald . Die zat nog gekoppeld aan de ander maar lag op de grond omdat we er geen plaats meer voor hadden. Ik heb er nu alleen eentje bij de vriezer en die heb ik in het donker hard nodig om te kijken wat ik nodig heb. Nog her en der had Jan wat hout gevonden, dat heeft hij klein gemaakt dus er staan ook weer wat dozen met hout voor de kachel.
Zijn suiker maakt me waanzinnig want momenteel alleen maar te hoge waarden. Wilde hij vanmorgen een recept gaan halen maar hem gezegd dat hij volgende week maar op dinsdag gaat bloedprikken en dan overleggen met de huisarts wat mogelijk is.
Hij wacht zo lang tot zijn medicijnen op zijn dus hem gezegd ik heb de zelfde neem die maar tot je bij de huisarts geweest bent.
Dat gaat zo ik vraag hem welke medicijnen heb je niet meer?? nou die witte. Ja welke zijn dat? En waarvoor? Krijg je als antwoord geen idee. Dus dan gaat hij de verpakking halen en zijn het dus de suikermedicijnen. Die man neemt zo weinig verantwoordelijkheid voor zichzelf. Als ik de prikset niet op de broodplank leg prikt hij zichzelf niet in de morgen. Krijg ik te horen „ vergeten“ .
Ik moet dan ook heel erg om Theresa lachen als die er in de morgen is in het weekend dan gaat Jan zich prikken en dan vraagt ze hem hoeveel Opa? En komt ze mij vertellen hoe hoog het was.
Vandaag kwam er niet zo veel uit mijn handen, ik baalde van het donkere weer en de regen. Ze hadden ons beter beloofd. Wel de administratie gedaan en ach daar word ik ook niet blij van. Belasting aanslagen betalen is nooit iets waar ik blij van word en dan ook nog eens voor allebei en over 2015 en ik geloof 2014. Kunnen ze daar nou nooit gewoon hun werk doen en net zoals ze ons verplichten bijna direct te betalen ook eens direct de dingen goed te berekenen . Er veranderd nauwelijks iets aan onze financien .
Theresa zit al een poosje in de slaapkamer tv te kijken en heeft ook net 2 boterhammen naar binnen gewerkt. Ik denk dat nu het zandmannetje op tv is en dan is het al snel bedtijd.
Morgen weer een dag en hopelijk eentje met zon waar ik dan weer blij van word.







Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.