Nog steeds relaxen

Oostenrijk, Gröbming

Vanmorgen om 6 wakker maar lekker blijven dommelen en om 7 of zo de tv aangezet en nog meer dommelen pas ergens na half 9 opgestaan. Soms heb je dat gewoon nodig.
Ik heb om 10 uur een afspraak bij de therapie wat mij ook goed doet. Van je afpraten is al heel wat. Dus nu helemaal fris en fruitig en een beschuitje gegeten en een koffie aan het maken. Hoe goed kan een mens het hebben. Genieten en geluk zitten in kleine dingen die je wel moet kunnen zien.
Op mijn afspraak na heb ik niets in de kalender staan dus de dag kan ik zelf maken .
Nog de filmpjes van Sabrina https://youtu.be/b9x88twwLa4
https://youtu.be/H-NbBJkhO5c
https://youtu.be/AgtR1NgHw1Q
Jannick was pas vandaag laat thuis en heeft niet thuis gegeten. Hij vertelde dat Jessy bij Walthers is ontslagen. Ze had heel erg haar knie gestoten en moest naar het ziekenhuis. Ze staat nu op de lijst om geopereerd te worden en kan niet werken. Reden om haar eruit te gooien en ze werkt er al heel veel jaren. Ze is uiteraard niet accoord gegaan en hij moet betalen of hij wil of niet. Jannick zei als hij de rekeningen indient bij de GKK dan krijgt hij grotendeels het geld terug maar hij is een slecht zakenman. Hij moet haar zelfs 8 weken langer na de Krankenstand betalen omdat het in arbeidstijd gebeurd is. Maar ja je zit niet echt te wachten op dit soort dingen.



Geschreven door

Al 2 reacties bij dit reisverslag

Wat leuk, die filmpjes van die meiden. Wat worden ze groot ! 👸👸

Anja 2021-06-09 10:03:23

Wat een leuke filmpjes van de dames!!! 👍

Annemarieke 2021-06-10 20:31:35
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.