De kou is weer weg

Oostenrijk, Gröbming

Samstag 13.August
Heerljk de zon is weer terug en het was in de nacht al warmer geworden. De sneeuw op de bergen verdween letterlijk als sneeuw voor de zon. Een temperatuur verschil van 17 graden is best veel. De dag begon met 17 graden en al snel waren dat er 21 en in de middag zelfs de 27 bereikt.Eerst samen met Jan even langs de gasten om hen te zeggen dat het maandag een feestdag is en dus de winkels dicht zijn. Ze wisten dat inderdaad niet. Dan even naar de Do it voor wat dingen zodat Jan het licht in de badkamer en een stopcontact in de keuken kon afmaken. Boodschapjes bij de Spar meegenomen en weer naar huis. Gekookt voor vandaag en morgen, voor vandaag tonijnstrüdel en voor morgen rucolastamppot met gehaktballen. Ondertussen ook al gegeten .
Jan was de tegels aan het vastzetten op het terras beneden en Theresa sprong in haar blootje in het bad die vol met regenwater zat. Dan nog koffie gedronken met Ingrid in de tuin. Een beetje last van Langeweile zat te doen maar kan er nog niet aan beginnen. Jan heeft de hulp van Jannick nodig om de kast beneden boven te krijgen. Jannick was pas vannacht om 3 uur thuis en heeft uitgeslapen en weer naar de brandweer want alles moet ook weer worden afgebroken.
Eind van de middag trekt de mooie blauwe lucht weer dicht met wolken.

Gelukkig niet voor lang want de wolken dreven ook weer over. Morgen wordt het ook mooi weer volgens de verwachtingen.

Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

Dank jullie wel!!! XXX

Annemarieke 2016-08-18 22:50:13
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.