Rustige dag en super weer

Oostenrijk, Gröbming

Mittwoch 20.Juli
Na een warme nacht een erg warme dag weer rondom de 30 graden. Ik kan aan veel wennen maar niet de ene dag de kachel aan omdat het echt heel koud is en dan daarna weer gewoon 30 graden.
Jan ging vanmorgen gras maaien bij Andre, ik poetsen, keuken helemaal klaar.Theresa kwam vanmorgen een poosje bij ons in bed en heeft ontbeten bij ons. Dan ging ze weer naar beneden want Edith kwam met Viktoria en Leonie.
Theresa en Viktoria kwamen nog even boven spelen met het poppenhuis tot ze moesten gaan middageten. Ingrid had een recept van internet en bracht later een stuk om te proberen boven. Ik vond het erg lekker, soort van grote omelet die gevuld wordt met ham , kaas en groente dan opgerold met kaas erop in de oven. Jan moest na het eten gaan werken. Als hij thuis komt is de dag weer om. De toezegging van zijn maand vakantie in september is binnen dus weet hij waarom hij nu lang werkt. De afvoerleidingen moeten ook verlengd worden dus de wastafel nog niet klaar.
Vanmiddag een rustige middag gehouden morgen weer een dag. De fysio gaat morgen ook niet door wegens ziekte. Schuift allemaal weer op. Kan nog net voor we op vakantie gaan. Nog 5 ½ week dan is het zo ver
Laura mijn schoondochter heeft een nieuwe coupe vind het haar erg goed staan en mooi.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.