Ruimen en ruimen

Oostenrijk, Gröbming

Dienstag 9.Juni
De dag begon weer met dichte mist maar ook vandaag weer zeer snel weg en ook weer zeer warm met 28 graden. Rondom het middaguur trok het steeds meer dicht en uiteindelijk flinke regen gerommel maar valt mee.
Veel geruimd, weer een wasje gedaan, eten gemaakt en lekker gegeten. Verder een beetje aangerommeld en Jan ook met houtjes hakken en zagen ruimt ook weer op allemaal blank afvalhout wat nu klaar ligt voor de stook. De kast en de vriezer staan nu op hun plaats in het balkonhok aan de voorkant. Best tevreden ermee. Morgen gaat Jan naar Aich want dat had hij nog niet gedaan. We hebben al aardig wat maar er komt nog meer want er staan nog 3 grote en loodzware kasten die uit elkaar moeten , Dan ligt er daar nog laminaat op de grond wat er uit moet er moet nog een venster met sponningen uit dus nog afval genoeg. Ingrid was vandaag naar haar moeder dus het was rustig.
Ik hoorde haar thuiskomen aan het kwetterstemmetje van Theresa.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.