Rustige zondag

Oostenrijk, Gröbming

Sonntag 31.Juli
De dag begon niet slecht mooi weer en pas rond het middaguur begon het dicht te trekken en de eerste druppels toch pas laat in de middag. Het was vrij warm met een 28 graden toch nog.
Theresa wilde gisteren bij ons blijven en bij ons douchen en niet met Mama mee. Ok goed dan Oma gaat je douchen en Mama haalt je slaapspullen. Binnen 5 minuten sliep ze. Pas om 7 uur weer wakker.
Dominik kwam om 9 uur en was niet in zijn hum, hem met rust gelaten als hij iets wil dat komt hij wel.
Jan ging het vakantiehuis van Andre doen daar was gastenwissel. Hij valt in voor de dame die het normaal doet , normaal doet Jan daar alleen grasmaaien. Maar als ik het goed begrepen heb wil ze niet op zondag werken.
Tussen de middag bij Ingrid en Jannick met zijn allen eten.
Dan met Dominik naar boven voor een slaapje. Dan nog spelen met Theresa en was het alweer tijd dat hij gehaald werd. Avondeten wilde hij niet. Ik zei Trixi het is vandaag alleen maar nee en we komen boven en ze vraagt hem trek je schoenen aan en wat zei hij ?? Nee. Ze zei ok dan blijf je maar hier ik ga naar huis en toen waren ze schoenen snel aan. Hij komt nu pas weer als we in September van de vakantie terug komen. Hij gaat vrijdag naar zijn Opa en Oma in Hongarije tot September.
Zo lekker vroeg mijn bed in en wat tv kijken. Morgen vroeg op heb om half 9 een afspraak bij de KNO arts in Schladming.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.