Somber weer

Oostenrijk, Gröbming

Een slechte nacht gehad had erg last van mijn schouder. Uiteindelijk in slaap gevallen en pas om half 9 wakker. lekker blijven liggen met wat tv.Vanmorgen wat opgeruimd en de koelkast schoongemaakt. Eten gemaakt en samen met Jan gegeten. Dan de paprikas die ik over had in stukjes en in de vriezer. Da was auwe want toen ik de vriezer open maakt viel er een bak uit op mijn grote teen en een knoert van een blauwe nagel . Het is de hele dag donker en max 4 graden.
Ongezellig en de hele dag het licht aan. Jan zit zijn treinen programma te kijken en ik maar weer eens wat aan de site doen. De fotos van het afgelopen jaar weer op de harde schijf gezet. Voor ik daar aan begon eerst de administratie gedaan . Kreeg nog wat papieren van het zorginstituut en de belasting en beide gelukkig goed. Van de een kreeg ik geld terug maar ze hadden er 35 euro vanaf getrokken voor iets van 2014 wat volgens hen open stond geen idee dat daar nog wat open stond. Af en toe denk ik dat ze het ter plekke verzinnen. Uiteraard met kosten erbij en dat allemaal samen maakt 35 euro. Dat moet dan een wereldbedrag zijn geweest. We hielden er nog 62 euro in de plus aan over. Kunnen we gaan feestvieren. Ik denk nu weer aan je Danielle!!
Gisteravond even bijgepraat met Diane altijd gezellig ook al is het over de telefoon. En kijk Liduina wat er is gekomen??
Annemarieke ik ga nadenken , ik heb gelukkig nog wat tijd tot maart.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.