schoolwedstrijden

Oostenrijk, Ramsau am Dachstein

Woensdag 20 december
Eerst naar huis om Jannicks schoenen op te halen, combischoenen gebruikt hij eigenlijk nooit.
Jannick heeft gelijk zijn skies gewaxt gaat makkelijker thuis. Dan terug naar het stadion waar het ondertussen al erg druk was. Jannick mocht als voorloper meedoen. Dus hij startte als eerste en hij ging goed. Wat opviel was dat veel niet goed kunnen wisselen van klassiek naar skate. Hij finischte in een tijd die aan de top lag , de anderen van zijn schoolteam waren duidelijk de besten, drie van het team eindigden als beste en de tijd van 4 van de vijf was 3 seconden nog boven het 2e team van het Skigymnasium uit Saalfelden. Ze mogen dus naar de worldcup in Andorra volgend jaar. Het is nog niet duidelijk welk team dan gaat.
Jannick moest voor de wedstrijd zijn skies inleveren zodat ze wedstrijd klaar gemaakt konden worden. Er wordt altijd nog een speciaal finisching touch gemaakt. Toen hij zijn skies ging ophalen omdat hij als eerste startte moest waren ze niet klaar en werd er gezegd het is voor jou toch maar een test wedstrijd. Dit soort dingen is de lulligheid ten top .
Toch een zeer scherpe tijd, precies weten we het niet want ook dat komt dan niet boven tafel.
Hij had verder geen wedstrijden deze week. Eerste wordt nu 31 december en we weten nog niet waar. Uiteraard was Katja ook bij de wedstrijd, ze kwam uit voor haar school uit Murau.
Hun team was derde geworden.



Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.