Gaat gelukkig wat beter

Oostenrijk, Liezen

Gaat gelukkig wat beter
Montag 21.Dezember
Ik werdin de nacht wakker en had zo dorst dus heel voorzichtig wat slokjes warm water, bleek ook gewoon misselijk van het leeg zijn te zijn en heel voorzichtig een beetje yoghurt dat deed me goed. Weer het bed in en gebroken opgestaan , knapte deels op van het douchen . Wat droog brood gegeten en dan maar een mangosmootie. Daar kreeg ik wat energie van een paracetamolletje fijngemaakt tegen de hoofdpijn.
We besloten om toch volgens de planning naar Liezen te gaan.
Kwam Jannick boven bleek ook hij gisteren strontziek te zijn geworden en vroeg of pa hem naar de huisarts kon brengen. Ingrid was daar al naar toe omdat die het voor het weekend al had maar hier moet je een briefje van de huisarts voor de werkgever hebben.
Dan eerst even omdat we er toch langs kwamen naar Unterburg waar iemand een Tiptoi boek van me overnam die ik dubbel had. Een hele set met de nieuwe stift en boek was goedkoeper dan alleen de stift. Kon het boek voor 10 euro verkopen dus dan was ik nog goedkoper uit. Dan doorgereden naar Liezen, het was enorm druk en we vonden bij de Lidl nauwelijks een plaatsje en veel was er al uitverkocht. Dan naar de OBI die vandaag open gegaan is . Nou daar is veel parkeerruimte maar aan alle kanten stonden ze zelfs langs de wegen geparkeerd. Jan vond zo als altijd gewoon een plekje. Mooie winkel geworden en helaas voor Ingrid en Jannick hadden ze een pracht aanbieding compleet douche voor 199 euro maar die is 2.10 hoog en in de kelder hebben ze maar 2.10 en dan moeten er nog Fliesen tussen en de dame van de OBI zei dat er dan wel 2.10 staat maar er bovenop nog iets zit wat uitsteekt.
We hebben ons nog over wat dingen laten voorlichten . Een nieuwe wc bril meegenomen deze keer een goedkope want de eerste dure moesten we binnen korte tijd omruilen en de omgeruilde begon ook kapot te gaan en door het hout aan de binnenkant uit te zetten. Helaas was de Baumax failliet dus kon niet meer om de garantie komen. Nu voorlopig een goedkope kunststof . Dan nog even naar de Muller en vandaar een broodje eten bij de Spar. Dat ging goed maar koffie nee .
Het is niet normaal ik kan me niet herinneren dat ik zo veel mensen in Liezen gezien heb. Alles en overal is het vol. Veel mensen waarschijnlijk toch een weekje vrij.
Op de terug weg nog naar de Landena waar ik hoofdzakelijk melk, toetjes , smoothies en kaasjes heb gekocht.
Nu eerst maar even een middagdutje doen en hopen dat mijn paracetamol weer gaat werken want de hoofdpijn is weer terug.
Even naar beneden gegaan om te kijken hoe het daar in de ziekenboeg gaat, Jannick heeft vanmorgen een infuus gekregen want hij was uitgedroogd. Hij kon niets erin houden en omdat hij voor hij ziek werd alcohol had gedronken is het sneller gegaan. Hij kon niet meer naar de wc en na het infuus nog maar een keer moeten overgeven.
Ik ben blij dat ik vannacht al ben begonnen met minimale slokjes warm water . Ik kreeg van Ingrid Vogelbeereschnapps mee en magenbitter aan die laatste heb ik me net onderworpen en zo waar mijn maag is tot rust gekomen. Ik weet ook weer waarom het bitter heet. Jan moet voor het slapen gaan maar de vogelbeere nemen kan hij lekker zweten . Nu ik dat nare gevoel kwijt ben in mijn maag gaat het gelijk wat beter, Ik moest er ook heel erg van zweten. Ben echt helemaal de weg kwijt dacht dat het woensdagavond kerstavond zou zijn en dat ik zaterdag nog inkopen zou kunnen doen maar het is donderdagavond en ik kan dus geen boodschappen op zaterdag doen. Ik denk dat ik ook lijd aan ouderdomsdementie.
Had ook nog post vandaag en dat op maandag dan krijgen we eigenlijk nooit post. Een kerstwens van de fam.Baars, langzaam aan lijkt het nog wat op de deur met kerstkaarten.

Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

Hallo Nicolette, bedankt voor jullie leuke kaart. Ik had je graag een kerstkaart gestuurd, maar ik ben je adres kwijt. Ik weet wel dat het iets met Stoderzinken te maken heeft, maar die weg is zo lang en ik heb geen nummer. Langs deze weg wens ik jullie een fijne kerst en voor het nieuwe jaar een "guten Rutsch", gezondheid en geluk. Ik hoop dat jullie voor de feestdagen allemaal weer beter zijn. Es fülle sich Dein Heim mit Glück Liefs, Danielle Dein Herz mit Liebe Deine Tage mit Freude An Weihnachten und das ganze Jahr.

Danielle 2015-12-22 09:58:06
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.