Veilig thuis aangekomen.

Duitsland, Schlüsselfeld

Gisteravond sliep Jan al vroeg en ik heb nog een poosje dvd gekeken .
Vanmorgen wakker van de wekker opstaan enz en ontbijten. Zoals altijd een prima en lekker ontbijt en zo veel keus.
Werden weer bijgepraat door Josef die ons dan vertelt wie er allemaal voorbij is geweest en de nieuwtjes want ook al wonen we met al die mensen in de buurt we zien elkaar niet.
Dan afscheid genomen van de mensen en op weg. Het was prachtig mooi weer en het werd steeds warmer. Gisteren waren we 8 1/2 uur onderweg geweest en waren we het flink zat. Vandaag was de hoop op flink korter te hoeven rijden. Het ging goed tot we bij Munchen kwamen en daar meer dan een uur vertraging opliepen. We hadden van te voren even op googlemaps gekeken maar het bleef de snelste weg. Om half 3 eindelijk thuis. Gelijk de tassen uitpakken en alles wat we hebben meegenomen voor de Sint. Maar eerst een tshirt en korte broek aan gedaan want het zweet liep van ons af zo warm is het. Ingrid was niet thuis met de kinderen dus dat ging goed zonder nieuwsgierige aagjes. De wasmachine gelijk aan met de eerste was. De katten waren aangevreten maar al snel kwam Felicia gillend aangelopen en die bleef gillen om aandacht. Later kwam ook Fiep al was het nog niet van harte. Ingrid kwam met de kinderen en gelijk aan de koffie. Sabrina helemaal blij dat ze ons zag en Ingrid zei dat ze steeds naar boven wilde toen we er niet waren. Theresa vertelde dat ze heeft moeten huilen dat we er niet waren . We hadden kaarten gestuurd eentje van een koe voor Sabrina en een paard voor Theresa. Die van Sabrina was op vrijdag gekomen dus Theresa dacht dat we haar niet gestuurd hadden maar die kwam maandag. Van die 3 D kaarten dus het is net of die kop van de koe met je mee beweegt. Sabrina is er blij mee.
Terwijl ik koffie dronk met Ingrid belde Jannick en die vroeg heeft Ingrid al met je gesproken en ik ze zit naast me , hoezo?? Ik zei hem ik voel het al aankomen want ik weet dat er ouderavond vanavond is.
Hij was met de kanaalwagen op de Stoderzinken.
Theresa is gelijk gebleven en kijkt een dvd.
We zijn dus gemist.
Jannick kwam ook koffie drinken met Sabrina met haar nieuwe stootbandjes.
Christine jouw bandjes zijn vandaag aangekomen en Sabrina heeft er al eentje in gebruik genomen. Zie de fotos.

Geschreven door

Al 2 reacties bij dit reisverslag

Fijn dat jullie weer goed zijn thuis gekomen! En dat jullie het zo fijn gehad hebben. Xxc

Annemarieke 2019-10-01 22:35:03

Leuk dat ze eindelijk zijn aangekomen, en dat ze het zelf ook leuk vind om ze te dragen,ben ook blij dat het de goede maat is voor Sabrina, de post heeft er lang over gedaan voor ze bij jullie waren wel bijna een hele week.vond Theresa haar kaart ook leuk? we hadden geen idee dat jullie er in Leiden zaten,dacht dat jullie op vakantie waren in Duitsland, anders had ik de post wel naar jullie toegebracht,om het mee terug te nemen naar Oostenrijk, ook wel jammer, hadden we elkaar nog even kunnen zien,ook blij dat jullie er een veilige reis hebben gehad, want als je er 1 dag later was vertrokken, had je kans gehad vast te komen in het verkeer , door de Boeren die er uit het hele land naar den Haag gingen. liefs en XXX voor allemaal

Christina 2019-10-03 02:34:16
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.