Nu al zeer warm

Oostenrijk, Schladming

Vanmorgen werd ik wakker van de wekker en het was dus 8 uur. Zeer goed geslapen en uitgerust.
Tegen 9 uur op weg naar Schladming. We hebben al jaren een plekje waar we vast parkeren en gratis. Nu vielen onze monden open. Weg volkstuintjes , weg parkeerplaatsjes . Er komt een flatgebouw met 15 appartementen. Op de foto zie je het gebouw in het groene en als je daar staat vraag je je af waar dat groen dan mag zijn want het zit tussen de B320 brug en het gebouwtje ernaast van de Kinderhilfe of iets dergelijks. Dat gebouwtje heeft ongeveer een tuintje van 2 bij 6 meter en dat is het enige groen dat er is.
Toch een plekje gevonden en op weg naar de tandarts. Dan loop je door het straatje waar eerst allemaal mooie vrijstaande huizen stonden met mooie tuinen en nu ongeveer 7 grote gebouwen allemaal foeilelijk grijs zwart en grau zonder een beetje groen.
Het was stil bij de tandarts en ik mag volgende week woensdag terug komen dan is ook de techniker daar. Dan snel wat inkopen bij de Lidl en op naar huis. Het was intussen al half 12 en snikheet.
Ingrid kwam even voorbij met Sabrina en zij ging Theresa halen en Sabrina bleef even bij ons. Ondertussen het eten gemaakt en ook gegeten. Met onderbrekingen omdat als er ook maar een heel klein hard zandkorreltje tussen mijn frame en tanden komt ik door de bank heen zak van de pijn. Dus steeds naar de badkamer even spoelen en weer verder met eten. Dan gaat de deurbel een pakje voor Jannick en de deur zat op slot dus weer naar boven sleutel halen en weer naar beneden. Dan krijgt Sabrina een aanval en dan komt gelukkig Mama terug en gingen ze allen weer.
Vanmiddag gaan we allemaal naar de uitvoering van de muziekklas waar Theresa in zit. Het is in de Kulturhalle en hopelijk niet al te heet daar.
Het lopen naar de Kulturhalle was afzien in die hitte maar daar gelukkig koel. Het was erg leuk en de Früherziehungklas van Theresa mochten als eerste optreden. Je merkt vooral dat bij de meeste kinderen thuis niet wordt geoefend met het spelen op de instrumenten. Er was een leraar van de koperblaas instrumenten waarvan alle kinderen foutloos en goed speelden dus of de leraar zit ze achter de broek aan of deze kinderen waren zeer gemotiveerd door de ouders . Bij de piano vooral kinderen die het spelen omdat ze het van de ouders moeten. Van een moeder die er zat waren 2 kinderen die beide erbarmelijk speelden en ze deed alsof haar kinderen het meest getalenteerde is wat op deze aardbol rondloopt. Van Theresa moesten we op de eerste rij gaan zitten en later bleek dat ze dan tijdens een lied van het podium komen en iedereen een handje gaan geven op de eerste rij.
De terugweg was nog erger in de vollle zon. Thuis valt de warmte binnen gelukkig mee. Alle kinderen die meegedaan hadden kregen een bon van de gemeente om bij de Stefflback een ijs te gaan halen.
https://youtu.be/vumgahtbRao

Geschreven door

Al 2 reacties bij dit reisverslag

Het is hier ook fris 33 graden en nu on 22:00 Nog 27 graden

Dennis Ruesink 2019-06-25 22:13:05

Het is hier idd ook erg warm Nu nog 24 graden. (23.55 uur)

Annemarieke 2019-06-25 23:55:19
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.