Jajajajaja Sabrina Ines is geboren

Oostenrijk, Rottenmann Landeskrankenhaus

Het duurde nog heel lang voor Sabrina geboren werd , om 23.14 uur was ze daar . In het Landeskrankenhaus Rottenmann. Maar ik hoorde maar niets en wist dat het elk moment geboren kon worden en ik had al zo´n vervelend gevoel en dacht steeds als het maar goed gaat. Sabrina was niet ingedaald en werd inderdaad met navelstreng om hoofd en handje ertussen geboren. Ingrid moest geopereerd worden omdat de placenta niet wilde komen ondanks trekken en duwen. Dus ook nogal wat bloedverlies gehad. Jannick is bij Sabrina gebleven tot Ingrid van de intensief kwam waar ze nog 2 uur moest blijven.
Maar dan kon ik eindelijk tegen 2 uur slapen , ik had een foto gekregen en had het Jan laten zien, Theresa werd wakker en ik liet haar de foto zien met kijk je zusje is geboren en toen viel ze met een grote lach op haar gezicht weer in slaap. Vanochtend was het toch weer redelijk vroeg dag maar Theresa mocht een dagje thuis blijven van de Kindergarten. Ze heeft een Tip Toi Adventkalender van ons gekregen waar ze helemaal blij mee is. Het is er eentje van vorig jaar want nu is er een ander thema.
Jannick was ook al vroeg op en kon wel wat koffie gebruiken , hij was vannacht pas rondom 4 uur thuis.
We kunnen allemaal ons geluk nog niet bevatten dat het allemaal weer goed is afgelopen. Jannick vertelde dat ze al huilde voor ze helemaal eruit was en dat het een geweldig mooi geluid was op dat moment .
Jannick ging naar Ingrid want die mag in de morgen al als vader en wij gingen zijn boodschappen doen. Staan we bij de Spar is het gesloten , 1 december gaat de nieuwe winkel open maar nergens hadden ze vermeld dat deze tijdelijke winkel dicht zou gaan. Dan maar naar de Unimarkt waar ik gelijk aan de dame vroeg of ze ons kon helpen omdat het best veel was. Absoluut geen probleem , ik heb opgegeven wat ik nodig had en Jan kon het aan de achterzijde ophalen en zij gaf de besteling bij de kassa op terwijl ik nog wat kleine dingen verzamelde. In een ............... en een zucht klaar. Komen we buiten Hedi en Dieter tegen. Duitse vrienden die we al 2 jaar niet gezien hebben en nu zijn ze weer in Ramsau maar moesten in Gröbming wat doen.
Dan zijn we thuis gaan eten en Jannick belde of we naar de Muki Toys in Liezen kwamen want dan mocht Theresa een knuffel voor Sabrina uitzoeken en ze mocht van Papa ook wat uitzoeken en dat werd nog een Tip Toi Adventkalender maar die van dit jaar . Een beetje verwennen mag nu wel.
Dan met zijn allen doorgereden naar Rottenmann waar Ingrid op een andere kamer lag omdat ze met de infusionen die ze krijgt bewaakt wordt. En dan de eerste kennismaking van Theresa met haar zusje, geen idee wat er in haar rond gaat. Ze is erg verdrietig dat Mama niet mee naar huis komt. Ze was helemaal ontdaan toen Sabrina het op een huilen zette , ze heeft best een behoorlijk stemgeluid. Theresa stond met haar handen op haar oren. Ik heb genoten van dat kleine propje.
Ze was zwaarder dan ze hadden aangenomen met 2810 gr. maar niet zo lang met 49 cm. Wel ziet ze er overtijd uit heel erg rimpelig en uitgedroogd en heel lange nagels. Ze kijkt met open ogen de wereld in en volgt alles wat er gebeurd. Zuigt steeds heel hard op haar duimpje en barst van de honger.
Ik ben met Theresa met Jannick mee gereden en Jan is alleen terug gegaan en dan van huis door naar zijn werk. Wij nog wat inkopen eerst in liezen en dan bij de Unimarkt in Gröbming gedaan. Jannick ging eten maken voor de mannen van de brandweer en wij moeten uit de pan eten en op de grond zitten mijn stoelen zijn weg mijn borden en bestek zijn weg. Ze kwamen met toeters en bellen en reden met de grote brandweerauto tot bijna aan het balkon. Dan hebben ze de ooievaar opgehangen , we kregen de felicitaties en de meute ging met Jannick in huis. Wij hebben Theresa maar meegenomen om nog een nachtje te slapen bij ons.

Geschreven door

Al 3 reacties bij dit reisverslag

Van harte gefeliciteerd met jullie tweede prinsesje. Fijn dat alles goed gaat met moeder en baby .Danielle

Danielle 2016-11-29 21:26:50

Nogmaals van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie kleindochter. Weer een prinsesje erbij in huis. Dat is dubbel genieten.

Yvonne maes 2016-11-29 23:07:12

Gefeliciteerd!!!! Heel veel geluk met jullie nieuwe kleindochter!!! Hoop haar snel in levende lijve te mogen aanschouwen. XXX

Annemarieke 2016-12-02 20:54:08
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.