Kindervisite

Oostenrijk, Gröbming

Vanmorgen om half 9 wakker en een nacht doorgeslapen doet een mens goed. Een half uurtje tv om wakker ze worden. Dan opgestaan wassen plassen en aankleden.
Ontbijt gemaakt en gelijk de keuken opgeruimd en de vaatwasser leeg gemaakt. Gordijnen overal open , de dag kan beginnen. Het is ondertussen rondom 0 graad. Het is een beetje mistroostig weer grauw en grijs.

Als vervolg van Jan van gisteren, ik had in zijn bureau een etui gevonden met allemaal navi dingen ook de opladers maar nee dat was het niet dan vond ik een autooplader nee die was niet van hem. Uiteindelijk dus allemaal wel. Waar ik dan het meest boos op ben dan laat hij mij zoeken en dan vraag ik hem heb je het nu al dan krijg ik als antwoord ja , dan vraag ik waar was het nou dat weet hij dan niet. Maar het blijken dan gewoon de spullen uit zijn bureau te zijn. Het hele huis op stelten en dan niks aan de hand. Geen excuus niet eens dat het er wel is. Hij wordt met de dag moeilijker.

Christine Sabrina legt nog geen link vanuit haar hersen met ontlasting en naar de toilet gaan. Op school gaat ze ook altijd mee naar de toilet en thuis ook heel wat keren geprobeerd . Ook in haar blootje loopt het haar af en ze merkt het niet eens. Dwingen heeft geen zin en ze wil niet-

Annemarieke ja jij bent ook een Gröbminger in hart en nieren. Maar het schijnt dat de Nederlandse toeristen die daar komen echt onaardig doen. Je kent het wel goede doelen in het buitenland overal op de wereld maar zij zien alleen Afrika. Ook al zijn het kinderen die aan de deur komen fatsoen kennen ze niet. Ik schaam mij echt soms dat ik Nederlandse ben.

Ingrid kreeg vannacht bericht dat ook de test weer negatief bij haar was . Wat toch weer een goede zaak is voor ons allen.

Dilemma´s heb ik nu steeds weer en dat valt niet mee. Gisteren vroeg Ingrid heb je wat afgesproken voor oud en nieuw en ik nee . Ze moet werken tot minimaal 20 uur en ze mocht dan wel voorbij komen als ze wilde. Nu belde Jannick en die wil graag met Melanie komen maar die wil niet dat Ingrid er is. Ik heb hem gezegd dat ik wilde nadenken en met Ingrid praten. Dat ben ik dan ook maar gelijk gaan doen. Normaal met oud en nieuw zitten Jan en ik samen omdat Ingrid naar bed gaat en Jannick dat dan ook deed en ze er niet meer uit kwamen. Dus mijn dilemma aan Ingrid voorgelegd en wat zij wil . Ze zei gelijk al harde dag werken want ze moet op de afdeling met de Corona mensen werken, geen idee hoe laat ze thuis komt en of ze dan zin en fut heeft. Ik heb haar gezegd dat ik wel oliebollen en dingen beneden breng en neerzet. Ik breng ook de kinderen wel naar bed . Theresa blij die wil graag kaasfonduen dat gaan we dan doen. Behalve Jannick en Melanie komt ook Mark waarschijnlijk. Mark is zijn vriend woont vlak bij ons en is alleen thuis. Daar je nergens kan gaan vieren kan hij wel bij ons komen.
Van mij mag het jaar 2020 ergens onderop . Ik hoop dat 2021 ons een beter jaar brengt en dat er weer rust in ons aller leven komt.

Ik was nog bij Ingrid toen Edith met haar kinders kwam, dus het kasteel van Theresa met Jan samen weer op de tafel gezet. Theresa wil met Viktoria komen spelen dat had ze al gevraagd en dat is goed. Fijn dat Ingrid nu nog een poosje met haar zusje kan doorbrengen.

Net een gezellig berichtje van Maureen, die konden dit jaar voor het eerst niet gaan overwinteren maar ze kunnen wel hun kinderen en kleinkinderen nu beetje bij beetje zien.

Na het middageten kwamen Theresa, Viktoria en Leonie in de keuken spelen met de playmobile en het reuze kasteel. Ze hebben zich de hele middag bezig gehouden . Omeinde van de middag kwam Ingrid vragen of het een probleem is dat ze morgen al vroeg gaat werken want ze was door hara werk gebeld of ze kan invallen weer personeelsleden positief en dus nu uitvallen. Daar kom ik ook wel weer overheen maar ik denk dat ik in de middag een poosje moet slapen want Ingrid moet om kwart voor 6 al weg door alle maatregelen. Dus dan gaat de wekker vroeg bij mij en ik wil nog wel wat aan mijn avond hebben. Ze vroeg of ze Sabrina ook even kon brengen dan ging ze met Edith snel wat inkopen doen want dat gaat morgenochtend dan niet. Ze zou een late dienst hebben en nu een hele . Dan moet Jan maar even oppassen als ik de oliebollen ga bakken.
Jannick had gebeld dat Mark toch niet komt hij gaat naar zijn zus in Ramsau. Maar die jongen bleef zich maar bedanken dat we aan hem gedacht hadden en dat hij had mogen komen. Ach ik mag die jongen ook graag-

Nu 17 uur en allen zijn net de deur uit gegaan en we gaan genieten van onze welverdiende rust.
Vanavond maar vroeg mijn bed in en wat tv kijken in bed.

Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

Gröbming zit idd in mijn bloed. 😉 Mijn leven, alles..... 😘

Annemarieke 2020-12-30 23:39:44
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.