Jannick leert voor taxilenker

Oostenrijk, Kleinsölk

Zaterdag
Schitterend zonnig weer, strak blauwe lucht , het vriest in de nacht en daar door dus mooi weer. Uit de zon is koudddbbbrrrrrrrrrrrrrr.
Jannick heeft zijn eerste cursus dagen achter de rug en hij had gistermorgen om 8 uur zijn sollicitatie per mail gezonden en om 9 uur werd hij gebeld dat hij is aangenomen bij het taxibedrijf. Hij heeft een aanstelling vanaf 1 december en een jaarcontract, daarmee overneemt het AMS de kosten. Waarschijnlijk mag hij al in november gaan werken maar dan niet op de taxi maar op de centrale. De centrale komt toch in Schladming. Het bedrijf gaat 6 maanden op proef draaien, als het goed gaat blijft het in Schladming als het niet goed gaat en stopt krijgen de werknemers wel hun jaar uitbetaald. Nu moet hij nog zien dat hij zijn examen gaat halen, ik heb de cursusmap gezien en tja het is erg pittig. Maar Jannick is niet dom en als hij serieus leert zal het wel gaan Voorlopig was het zo dat hij vorig weekend gemist heeft en hij als enige gisteren vragen wist te bantwoorden over de stof van vorige week.
Jan is vanmiddag met Hannes mee achter ons de berg ergens op, die berg is van Hannes en wordt gebruikt voor de houtkap. Nu lopen de schapen daar en die zijn ze gaan voeren. Hannes heeft ook laten zien aan hem onder welke boom hij terecht was gekomen.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.