Visite

Oostenrijk, Gröbming

Vanmorgen om half 7 wakker een beetje blijven liggen en dan Jan wakker gemaakt , die ging Theresa weg brengen en later Sabrina. Ik ben om kwart voor 9 eruit gegaan. lekker dommelen en wat tv. Het was min 9 vanmorgen toen Jan de kinderen weg bracht. We hebben geen grote kinderwagen want Ingrid vindt het te koud voor Sabrina (lees zichzelf) Zij gaat met de auto. Jan moet zijn auto dan uitpakken en dan is het in de auto ook minus 9. Die wordt niet warm op het ritje naar de Kindergarten. Dus gaat ze gewoon in de buggy en goed aangekleed naar de KIga. Moeten normale kinderen ook en er is niks mis met haar . Jan zegt dat ze dan de hele weg kletst. Je moet ook weerstand op doen denk ik dan. Wij doen van alles en ze mag overal aan mee doen als het gaat.
We besloten toen het wat warmer werd om een ommetje te maken en naar de Spar te gaan. Daar wat inkopen gedaan en weer terug gegaan . Ik had voor tussen de middag kant en klare sandwiches meegenomen die we na thuiskomst met een bak koffie erbij opgegeten hebben. Ik had vandaag ook nog een was na de 2 van gisteren. Een beetje opruimen en dan ben ik defotos van Meli in de dagboeken gaan plaatsen. We hebben nu een gezamelijke App waar we onze fotos inzetten. Dat had Meli met terug werkende kracht gedaan en ook Jannick heeft er fotos ingezet. Dus ik ook fotos erop gezet. Maar dan fotos eraf gehaald en op de juiste dagen in mijn blog gezet. Dat heb ik vanaf november 2020 gedaan. Ondertussen heb ik een boterkoek gebakken en het warme avoneten gemaakt. Ik had een pakje met Chinese kruiden meegenomen en daar stond op hoe je het moest maken. Ik vond het niet vies of zo maar wel pittig en een sterke kruidnagelsmaak eraan en geen typische Chinese smaak. De fotos verwerken dat was een aardig werkje. Ik ben tot november 2021 gekomen en dan kwam Rob. De laatste fotos doe ik dan vandaag.
Met Rob eerst aan de koffie met boterkoek. Wat later gaan eten . Een genoeglijke avond doorgebracht en even na 12 iss hij gegaan.
Het was vandaag Valentijnsdag maar geen Valentijn heeft mij gevonden. Wel een prachtige gele roos bij de Spar en lekkere koekjes van Rob.
Meli was even langs geweest en die therapeute (ik twijfel of ze echt een opleiding heeft) die beschuldigd Meli en Jannick dat ze niets doen om Sabrina te vorderen. Dus Meli gevraagd hoe zo? Nou Ingrid speelt gitaar en dan zingen ze met Sabrina. Als de vriendenkring in een weekend komt dat de kinderen er zijn zingen die ook met de kinderen. Sabrina zette de Alexa aan en ging daarbij dansen en zingen maar dat is niet goed. Dus Meli zei dat wij met haar zwemmen en schaatsen en andere dingen doen maar dat telt niet. Ze was met Sabrina aan het tekenen want Sabrina moet perse een potlood zo houden als zij het zegt maar Sabrina is nog niet zo ver. Ze moest een kat tekenen en dat was niet goed volgens Gaby en die pakte haar hand en ze moest een kat tekenen zoals zij vond dat het een kat was. Zel moest ook 2 puntoren maken en niet eentje en een ander. Totaal achterlijk. Straks wil Sabrina helemaal niet meer tekenen of schrijven. Meli had laten zien dat Sabrina in een boek de punten verbindt die met cijfers zijn aangegeven maar dat telt ook niet, Wij doen alles verkeerd. Ze verplapperte zich toen ze wegging en tegen Theresa zij ik zie je donderdagmorgen. Ze gaat namelijk prive op de kinderen passen in de vroege morgenuren als Ingrid moet werken.
Tja we moeten nog eens nadenken wat wij hiermee moeten.
Sabrina was eind van de middag bij ons want Meli en Jannick waren met Theresa naar de Rainbow en dan zelf wat boodschappen doen.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.