aan het beteren

Oostenrijk, Gröbming

Nog steeds berekoud hier , het ziet er wel mooi . Super mooi en zonnig weer maar oh als de zon weg is.
Vanmorgen uit me zelf wakker geworden en net op tijd want de babyfoon moest aan. Sabrina bleef mooi stil en even later was Inrid alweer terug.Ik heb me nog even omgedraaid en een beetje half ontbijt tv geluisterd. Voel me veel beter dan gisteren maar wel enorm verkouden en een hese stem.
Vandaag achter het cadeautje aan voor mijn Caritaskind, ze wil graag mein erstes Spielhaus van Duplo maar nergens te krijgen alle speelgoedwinkels afgebeld in de omgeving en gemaild maar overal uitverkocht. Op internet gekeken maar de levertijd is overal 14 dagen en dat is te lang. Dus ik was van plan contact op te nemen met de Caritas wat nu te doen , je wilt het kind ook niet teleurstellen. Maar eerst even naar de Spar met Jan want morgen weer een vrije dag iets met Maria. Loop ik langs het speelgoed en wat staat daar ??????inderdaad het gevraagde speelgoed. Dus daar gekocht maar schandalig 5 euro duurder dan de aanbevolen prijs in de Legoboekjes. Toch heb ik het maar gekocht maar wel een klacht gestuurd naar het hoofdkantoor van de Spar. Morgen alle tijd om het in te pakken en klaar te maken voor de post. Kan het vrijdag gelijk weg.
Ik had een leuk briefje gekregen met de wens van het kindje via de Caritas .Je kan het dan rechtstreeks naar het kind sturen.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.