Een gezellige dag

Oostenrijk, Gröbming

Ik kwam gisteravond Isabel bij de taekwondo tegen. Haar zoon doet al 15 jaar taekwondo. Hij studeert in Graz. Hij moest geloof ik voor de bruine band examen doen en ze kwam kijken. Theresa heeft nu blauwe slips op haar groene band. Ze gaat dus nog steeds vooruit. Ze vindt het ook nog steeds heel leuk en is behoorlijk fanatiek.

Vanmorgen lekker uitgeslapen en dan wat tv gekeken om half 10 eruit gegaan en douchen en de rest .
Het is zeer winderig en zwaar bewolkt maar er valt af en toe een matig zonnetje door. Gisteravond na thuiskomst met Theresa eerst Ingrid gebeld. Nadat Theresa klaar was Dat was uiteraard goed. Ze wilde ze mij nog hebben. Maandag komt Theresa uit school naar ons want Jannick rijdt dan naar de Reha en daarna gaat Ingrid terug. Donderdag moest Theresa eigenlijk bij Belana gaan slapen omdat vrijdag Ingrid werken moet. Dat wilde Theresa niet en had dat tegen Jannick gezegd. Die heeft daar over gesproken met Ingrid. Ingrid had gezegd dat Theresa het prima vond. Dat kunnen wij ons niet echt voorstellen want ze mag Belana niet. Mar haar moeder Sandra is vriendin van Ingrid. Nu zei Ingrid als ik het er mee eens was dat ze toch hier kan slapen. Ik moet het wel eens zijn omdat Meli en Jannick beide werken.. Jannick had het al tegen mij gezegd dus ik wist er al van. Theresa helemaal blij.
De papieren zijn nu bij de advocaat van Ingrid en die heeft hem gezegd dat ze zo met wat er in staat accoord is. Dus nu wachten hoe snel hij het afrond. Dan kunnen we weer ademhalen en wat relaxter wonen.
Ik zag een leuke foto door Christina geplaatst, van haar met haar opa en oma en voor mij oom Paul en tante Pie. Ik was vroeger zo graag bij hen en vaak gelogeerd ook samen met mijn nicht Christina.

Ik had het middageten gekookt en Theresa en Jannick kwamen eten. Meli werkt vandaag. Ik had bloemkool, gekookte aardappeltjes en gehaktballen met Hollandse kruiden en in croma gebakken met een lekkere Hollandse jus. Jannick ging nog wat werken aan de kamer van Theresa en heeft het helemaal verputzt. Ik moet zeggen hij wordt al een goede handwerker. Theresa moest vanmiddag leren . Oma had gezegd dat ze appelbeignets zou bakken dus ik ook bezig. Dan Jannick gebeld en Theresa stoppen met haar huiswerk en met zijn allen koffie drinken en beignets eten. Ze zijn allemaal op. Dan gingen Jannick en Theresa naar beneden. Later was ik even beneden waren ze samen een spel aan het spelen op de tv. Ik moest zoals bijna elke middag het internet uitzetten en dan weer aan. Dan heb ik boven weer internet.
Ik ben met mijn site bezig geweest en schiet nu toch ook alweer op in 2008. Ik heb vandaag 2x de vaatwasser leegeruimd en weer gevuld. Verder wat er voorbij kwam maar niet echt heel actief.
Nu is het avond en we genieten van wat er op tv is of ik ga straks Disney kijken. Ik ben nu met Homeland bezig. Ik had ooit wel wat gezien op tv en dan alleen wat van de eerste staffel. Nu kan ik er een heleboel zien.

Geschreven door

Al 2 reacties bij dit reisverslag

Tante pie lijkt zo ook op Oma Haha laat ze het maar niet horen ze zou zeggen Pie is half Als ik tegen Oma zij van Pie is toch je zus Ja half antwoorde ze dan.

Erna 2023-11-11 18:58:29

Leuk hier de foto terug te zien, en Erna, hoe zou jullie oma het hebben bedoeld, heeft ze dat wel eens uitgelegd, dat ze maar half een zus was? Op de foto was ik 3 jaar en is gemaakt op de Bloemendaalseweg, 1958.

Christina 2023-11-12 01:59:21
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.