Weer het gevoel van de winter

Oostenrijk, Ramsau am Dachstein

Heerlijk, heerlijk was het om weer op de skies te staan.Het weer was zeer afwisselend van heel zonnig tot geen meter voor je uit zien en sneeuwen.Het zou wel lekker zijn om vaker te kunnen trainen op de gletsjer maar het kost per keer 28 euro om naar boven te gaan.
Op vrijdag heb ik met de Finnen mee kunnen trainen en ik heb ook een keer achter de Duitsers aan kunnen skien.Ik ben mijn Steirisch selectieshirt kwijt geraakt en die is tot op heden niet te voorschijn gekomen.
Er zijn op dit moment 550 noordse atleten uit 30 landen om op de gletsjer te trainen en die trainen ook allemaal hier op de rolski en schietstand en in het LZ. Jannick

Peter gefeliciteerd met je verjaardag.
Hebben jullie een leuke dag gehad met Nina,s verjaardag? Heeft ze haar nieuwe jurk aangehad? Hebben jullie foto’s van Nina,s verjaardag? Zo ja kan je die naar ons mailen??

Het regende behoorlijk vanmorgen maar in de middag waren er toch steeds periodes met zon.
Het ziet er nu heel nat en herfstachtig uit en de mooie kleuren van de bomen verdwijnen nu snel. Ze kwamen vandaag de tractor halen voor de winterbeurt en als hij terug komt gaat gelijk de sneeuwschuiver erop. Dus het gras maaien is voor even voorbij. Misschien met de kleine hier en daar een beetje. Het meeste is al gesnoeid en het inpakken van de struiken doen we pas als de sneeuw komt en zeker blijft. Want het ziet er niet uit als ze allemaal omwikkelt met repen stof zijn. Maar als je het niet doet komen er gaten in het midden omdat de struiken door het gewicht van de sneeuw uit elkaar gaan. Dat hersteld zich niet meer. We kijken naar de buren als die ermee beginnen doen wij het ook.
Ik ben naar de sportschool geweest maar voelde me niet goed genoeg om heel veel te doen.
Het is op dit moment bij ons thuis ook stormachtig. Jannick had vandaag fratsen en heeft zowel Jan als mij op de kast gekregen. Het stormt nog wel even door.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.