De week weer druk begonnen

Oostenrijk, Schladming

Ik was wakker voor de wekker afging dus eerst zelf even douchen intussen had Jan ontbijt voor Theresa gemaakt . Nadat we allemaal klaar waren Theresa naar de Kiga gebracht. Nog even snel thuis koffie drinken en dan op weg naar Schladming waar ik een afspraak had bij de HNO. Dan heb je om 9.40 een afspraak en ben je tegen 11 uur aan de beurt. Dan snel naar huis en ik eten maken en Jan Theresa halen. Samen eten en even wat dingen doen en was het alweer tijd om met Jan mee te gaan naar Schladming . Hij ging werken en ik had een afspraak bij de neuroloog.
Toen ik daar klaar was kon ik gelijk naar Jan lopen want hij was ook klaar. Uiteraard was Theresa ook mee naar de neuroloog.
Het sneeuwde al de hele dag maar nu toch wel zo dat alles al dik wit was. Vervelend met lopen want je ziet niet meer waar het glad is en ik had op de heen weg al een oudere man een flinke smak zien maken. We kwamen goed bij de auto en goed thuis. Het was een zeer koude dag met hoogstens 2 graden , harde wind en dus flinke sneeuwval. Op de heenweg hadden we Jannick al zien rijden en hij zat voor ons dus hij belde hebben jullie me gezien en ik ja je zit voor ons. Dus toen hij afsloeg Theresa wuiven.
We reden terug maar bij de Spar in Schladming was een Krampusgroep dus de auto gepareerd en met Theresa gegaan. We werden eerst al door zo´n soort heksenwijf begroet die voor Theresa haar masker omhoog deed en zei onder allemaal zitten gewone mensen. Dan een stukje verder naar de Krampussen die voorzichtig op haar toe kwamen en op hun knieen gingen en eentje streelde met zijn harige poten haar gezicht. Dan is ze binnen in de hal gegaan waar de Nikolaus met een Engel en een Krampus was. Ze praatte honderduit tegen de Nikolaus ging met de Engel op de foto en kreeg een zak met snoep noten en mandarijnen maar ze wilde echt niet met een Krampus op de foto. Dan weer naar de auto nou dan is ze stoer hoor ze bleef praten in de auto.
Thuis wat eten en dan met Theresa samen gaan douchen, mocht ze nog het Sandmänschen kijken en eerst natuurlijk het sintjournaal. Jannick kwam thuis dus nog even met Papa knuffelen , ook nog even met Mama gebeld.
Het gaat goed met Sabrina haar EEG zag er goed uit , ze is begonnen met nieuwe medicijnen en als het goed gaat wil Ingrid dan toch morgenmiddag naar huis gaan zodat we toch Sinterklaasfeest kunnen vieren. Jannick zou vroeg thuis komen en haar dan gaan halen. Want ze is daar zonder auto want ze waren met de ambulance daar heen gegaan. Sabrina heeft nog wel meer aanvallen dan normaal maar het gaat nu beter. Ik hoorde haar vanmiddag aan de telefoon weer kraaien van plezier. We kunnen denk ik weer opgelucht ademhalen maar het heeft ons ook wel weer met de neus op de feiten gedrukt hoe goed het ook gaat het kan zo maar in eens anders zijn.
Nog samen koffie gedronken met Jannick en die moest de slaapkamer nog opruimen en deels wegruimen. Morgen komt er een Tischler om te kijken of en hoe daar een keuken kan komen. Aangezien Ingrid halsover de kop vertrokken was en alles is blijven liggen waar ze mee bezig was. De kersttakken op de grond want ze was bezig met haar adventstuk voor op tafel, de was uit de machine, de vaatwasser vol en noem maar op. Ik heb wat dingen opgeruimd (ze hadden ook net het verjaardagsfeestje achter de rug) De was gedroogd en deel opgeruimd. De slaapkamer van Theresa waar de kinderen hadden huisgehouwen een beetje opgeruimd. Want je wil ook niet in zo´n puinhoop thuiskomen. Maar goed weer een dag voorbij en hopen op goed nieuws morgen.

Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

Blij te horen dat het er een beetje beter gaat met Sabrina, hoop voor haar en ook voor jullie allemaal dat de nieuwe medicijnen ,haar nu zullen helpen, zodat ze snel weer minder aanvallen hoeft te krijgen,hoop dat jullie vanavond toch nog samen een mooi Sinterklaasfeest kunnen hebben samen, want de kinderen zijn het afgelopen jaar toch echt wel heel lief geweest. denk aan jullie, . we hebben jullie kerstkaart al binnen gehad, wat is die weer mooi geworden , jullie samen met alle kinderen en kleinkinderen. je was de eerste voor ons dit jaar, en met die foto echt een super verrassing, dank je wel. liefs XXX

Christina 2017-12-05 04:36:27
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.