De eerste dag van een nieuw jaar

Oostenrijk, Gröbming

Vanmorgen pas om half 11 wakker, gelukkig zonder hoofdpijn wat een wonder is na mijn alcoholkonsun. Ik was begonnen met Jan met een port, dan een witte wijn. Dan later op de avond een kinderchocolade likeur, 2 coctails martini ijsthee. nog wat later coctail amaretto appelsap en geeindigd met een glas sekt. Voor iemand die nooit drinkt behoorlijk. Goed en heerlijk gegeten. Het nieuwe jaar begonnen met een wals. Mark had wat vuurwerk maar dan snel naar binnen want het was koud. Er was een minpuntje Heinz, Carmen ,Sabrina en haar vriend kwamen veel te laat. Er was afgesproken tussen 7 en 8 maar er kwam niemand. Meli had nachtdienst gehad en veel werk gemaakt van het eten enz. De kaasfondus die werkelijk overheerlijk zelfgemaakt door Jannick was begon al steeds meer aan de bodem vast te zitten dus wij gingen eten.
Jannick en Meli waren bij het RK de spullen van Mark gaan ophalen omdat die gebeld had dat hij vast zat met de ambulance in Schwarzach. Die had de pech dat voor diensteinde deze rit gekomen was. Maar de rest zat daar gezellig wat te drinken. Wij zijn dus gaan eten met zijn viertjes. Jessi en Domni moesten eerst werken en zouden half 11 komen.
Na negenen kwam dan de meute en waren bijna klaar met eten. Geen verontschuldiging niks. Carmen vroeg steeds aan Meli is er wat maar die zei niets.
Dan nadat zei gegeten hadden barstte de bom en sleurde Carmen Meli mee naar de gang Heinz er achter aan. Volgens hen hadden ze niets fout gedaan en lag de schuld bij Meli want die was niet gezellig. Dat ging Jannick er tussen en greep Heinz Jannick aan, dat ging hem em hij heeft ze buiten de deur gezet heeft. Jannick zei iemand aangrijpen in zijn eigen woning dat ging hem te ver. Dus de avond verder met alle andere op Heinz, Carmen , Sabrina plus vriend na.
Heel eerlijk vond ik het ook tamelijk onbeschoft om veel te laat te komen terwijl de Dienstelle vlakbij is. Maar ze konden zich niet losrukken van het feestje daar. Dan geen verontschuldiging niks. Ze hadden alleen even moeten bellen goh we komen later we gaan eerst het vuurwerk kijken. Ik had ook aan Jannick gevraagd of er iemand vuurwerk ging kijken maar hij zei nee. De kinderen zijn er ook niet want voor die gaan wij meestal.
Het eten was zo bedacht dat elke groep kon eten wanneer ze kwamen en dat met afgesproken tijd.
We bleven achter met Mark die ondertussen was gearriveerd en aan de coctails was begonnen. Wat hen ook had gestoord maar wij waren klaar met eten en stonden in de keuken met een coctail. En Julian was er ook daar heb ik toen een poos mee gesproken, Julian heeft ook heel erg corona gehad een maand later dan ik de eerste keer. Hij is maanden uit de roulatie daardoor geweest. Hij werkt ook in de zorg. We zijn verder gegaan met onze avond en om half kwamen Jessi en Domni die begonnen met eten samen met Mark die ook nog niet gegeten had. . We hebben een fijne avond met elkaar gehad. Dat laatste telt al was het sneu voor Meli.
Nu naar het nieuwjaarsconcert kijken en luisteren. Ik geloof dat het de eerste maal was dan het Wienerknabenchor met de meisjes op trad. Persoonlijk vind ik het mooier samen met de meisjes dan zonder. De aankleding was qua kleur van de bloemen bedekt gehouden maar erg mooi.
We kregen nog een telefoontje van Jula en Tobi en Angela. Dat was erg leuke al was het een slechte verbinding.
Mijn kinderen zijn hun moeder vergeten. Geen kaartje geen appje een belletje .
Jannick kwam net eieren halen, Mark en Julian zijn er weer en ze gaan de restanten eten.
Ik heb vandaag 5 wassen gedaan, bedden afgehaald en Jan heeft ze weer opgemaakt. We hebben alleen restanten gegeten. Morgen weer een dag.
Meli is weer naar haar nachtdienst.

Geschreven door

Al 2 reacties bij dit reisverslag

Een heel gelukkig en gezond Nieuwjaar allemaal toegewenst, veel liefs en groetjes van, Ruud en Christina Cherique en Wesley Scarlett en Delano

Christina 2023-01-02 05:01:05

Gezond en gelukkig 2023! 💖

Annemarieke 2023-01-04 08:25:27
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.