Mariä Empfängnis

Oostenrijk, Gröbming

Een vrije dag vandaag en ik ben jarig. Ik heb de mijlpaal van 60 jaren bereikt.
Ik voel me gelukkig nog niet oud al zegt mijn lijf soms wat anders.
De sneeuwgrens ligt weer een stukje hoger dan bij ons maar we kijken op mooie witte sneeuwbergen. Het is nog steeds een aantal graden boven nul dus gewoon te warm maar de ski gebieden gaan allemaal weer open want het is koud genoeg voor de sneeuwkanonnen en de afgelopen dagen echte sneeuw erbij schijnt genoeg te zijn.
Al vroeg kwam Jannick met Theresa en kreeg ik de 2. Staffel van dokter Tinus dus de komende tijd wat te kijken. Van Jan een etentje voor 2, Ingrid heeft een Himbeerentorte voor me gemaakt en een fles Sekt. Rond het middaguur kwamen Diane en Jordy en kreeg ik een houten bademmer gevuld met van alles en nog wat dus stinken kan ik de komende tijd ook. Een beker met 60 erop tja vergeten doe je het dan niet.
Een heerlijke dag gehad en nadat Diane en Jordy weg waren gegaan kwam ook Ingrid thuis en nog even een kopje thee drinken.
Met een 55 Facebook felicitaties mag ik niet mopperen, sommige met een leuk plaatje erbij.
Vanavond nog een hoop fotos bij het vorige stukje gezet , allemaal van Öblarn door Diane gemaakt. Ik wilde ook filmpjes erop zetten maar dat lukt gewoon niet.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.