Toch weer zon maar het was heel koud

Oostenrijk, Gröbming

Vanmorgen om 9 uur wakker en goed geslapen. Gelijk opgestaan en alle ochtend dingen. Het was licht besneeuwd en erg koud. Jannick zei later dat het rondom 4 uur minus 10 graden was. Ondertussen strak blauwe lucht en zon en ronom 10 graden. Jannick belde of ik boodschappen nodig had eigenlijk niet maar voor de gezelligheid mee. Eerst koffie gedronken en Jannick kreeg een melding dat er brand is Liezen was. We hebben aan de hand van de foto die Meli had gestuurd geprobeerd te localiseren en Jannick kwam op de McDonald. Gelukkig later bleek geen mcD maar een auto bij de McD in vlammen. We reden naar Stainach en dan terug en in Gröbming nog even de wassstraat. Dan naar huis en thuisgekomen gelijk eten gemaakt. Ik had Lebkuchen Kaiserschmarren meegenomen. Nooit gegeten dus kijken of we het lekker vinden. Dan kunnen we precies om 12 aan tafel.
Nu een graad of 10 en door de wind best koud.
Na het middageten mijzelf een groot plezier gedaan. Ik heb een foto album gemaakt en besteld van 1954 tot 1969. Toch nog 200 bladzijden geworden en ik ben er zo happy mee . Ik kan niet wachten tot het album bezorgd wordt. Het is dus eigenlijk album 1 van mijn leven. Als ik alsnog fotos van deze periode ergens vandaan krijg of vind, gaat het gewoon wel in deze volgorde op de site maar gaan ze mee in een veel later verslag . Ergens beginnen en ergens afsluiten. Maar de pindat albums zijn zo mooi en gewoon echte boeken door de tekst die er bij geplaatst kan worden.
In de middag een beetje aangerommeld en later toch nog wat aan de fotos gedaan.
Nu een poosje Netflix kijken Greenleaf, nog geen idee wat ik er van vinden moet maar ergens boeit het mij.




Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

En? Hoe smaakte de Lebkuchen Kaiserschmarrn???

Annemarieke 2021-03-07 08:32:07
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.