Weer een medisch stapje verder

Oostenrijk, Schladming

Ik kon vannacht Jan wel wurgen, ergens had hij een telefoon neergelegd in de slaapkamer en die moest elke keer piepen en brommen en dan schrok ik wakker. Uiteindelijk om half 6 weer en daarna kon ik niet meer slapen. Zijn telefoon is kapot en ondanks dat ik hem een andere smartfoon heb gegeven moet en zou hij zo´n oud rotding gebruiken en waarschijnlijk zijn daar de batterijen niet goed van. Dan vraag ik hem waarom gebruik je die ander niet zegt hij ik krijg hem niet open. Nee dat hoef je en kan je ook niet er zitten voor 2 simkaartjes sleufjes aan de zijkant. Grrrrrrrrrrr. Soms is hij zo verdomd eigenwijs en vragen doe je niet.
Toen we klaar waren ben ik naar de huisarts gegaan want ik dacht dat ze er vandaag weer zou zijn. Maar nee ze is er pas de 18. weer. Probleempje dus om aan de medicijnen te komen want daarvoor had ik de fax van Schwarzach nodig. Zei een man die er ook voor niets stond vraag bij de fysio. Dat was een goede tip want Elisabeth werkt bij de fysio en bij de huisarts balie. Ze heeft de fax voor mij gehaald. Want ik had een afspraak bij de internist. Dit keer was hij zeer vriendelijk en aardig en nam alle tijd voor mij. Ik heb hem de eerste keer gewoon op het verkeerde moment getroffen.Hij heeft voor mij naar Rottenmann gebeld en ondanks dat die kliniek Innere Medizin heeft hebben ze geen diabetikerambulanz. Dus hij zei dan hoef je ook niet naar Bad Aussee dus blijft Schwarzach over. Die heeft hij gebeld en die doen die scholing alleen bij patienten die in het ziekenhuis liggen. Dus hij zei me de Stationsarzt moet je gelijk aanmelden dan kan je dat gelijk doen als je in het ziekenhuis ligt. Kon hem wel zoenen. Hij heeft alles gelezen van Schwarzach en ook de medicatie die voorgeschreven was voor de bacterie. Daar was hij het niet mee eens en legde ook uit waarom. Omdat het niet de eerste behandeling is en heeft hij dus een heel schema meegegeven en alles voorgeschreven. Ik begin met 3 soorten medicijnen en dan vervolg ik met 4 andere medicijnen , ook moet ik het langer gebruiken en dan na de laatste dag 8 weken verder controle of de bacterie weg is. Ook heeft hij aangeraden om te wachten tot na de operatie want anders moet ik de behandeling onderbreken en als ik alles meeneem dan kan ik ook daar starten en dan hoeven ze me dus ook geen andere antibiotica na de operatie te geven want deze medicijnen dekken alles af.
Ook de suikerspiegel kan beinvloed worden door deze bacterie want die beinvloed de maag en die doet iets snel doorgeven of langzaam of veel of weinig en dat heeft invloed als dat niet gezond constant is.
Heel langzaam komt er duidelijkheid en hoop dat ik eindelijk weer normaal kan leven en zonder gezondheidsproblemen. Dan nu verder hopen dat de Colonscopie geen grote problemen aan het licht brengt en de breukoperatie goed gaat. Het is onder de galblaasoperatie litteken en het kan van de operatie komen maar kan theoretisch ook van het vele overgeven wat ik gedaan heb in de vergangen jaren gekomen zijn of erger geworden zijn. Ondertussen weet ik ook waarom ik pijn in mijn zij heb en rechtsonder in mijn buik daar zit weer een cyste in de eierstok.
In de middag kwam het voorspelde slechte weer, warm was het vanmorgen al niet , er komt weer sneeuw in de bergen en de temperaturen kunnen tot 5 graden zakken. Maar daarna komt de volgende hittegolf tot 38 graden. Helaas lig ik dan in het ziekenhuis.
Jan heeft de recepten meegenomen kon hij voor hij ging werken naar de apotheek. Zowaar hadden ze alles.
Om 17 uur kwam Theresa tv kijken en Jan ook weer thuis. Opa moest ook brood voor haar maken .Ondertussen hoost het heel hard. Een dag flink regen is zo gek nog niet want de afgelopen dagen 2 moeilijk te bestrijden bosbranden op de bergen in de regio. Waarschijnlijk door bliksem inslag.
Randy Laura en Björn houden vakantie op Rhodos

Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

Fijn dat hij zo met jou heeft meegedacht!

Annemarieke 2017-07-18 21:12:31
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.