Het lijkt wel voorjaar.

Oostenrijk, Gröbming

Vanmorgen om 7 wakker en een uurtje tv in bed dan aankleden. Begonnen met de vaatwasser leegruimen en opbergen en de inhoud van de vaatwasser van daarvoor ook opgeruimd. Ik ben gaan wandelen naar de sportschool en een traing gedaan maar wel minder dan normaal. Nog steeds niet echt fit dus rustig weer beginnen.
Dan terug gewandeld en ik had het gewoon warm. Het haalde 17 graden bij ons.
Eerst wat drinken en dan douchen en omkleden. Ik heb de tafel met het kerstdorp opgeruimd. Dan alle losse kerstspullen opgeruimd. De kerstboom staat nog maar ik denk niet lang meer. Bij mij mag 2024 beginnen en dan laten we gelijk de afgelopen jaren hopelijk achter ons.
Ik werd gebeld door de mensen die in het vakantiehuis zitten en die wilden melden dat ze inderdaad goed waren aangekomen dat alles in orde is en ze zeer tevreden zijn met het huis en alle dingen . Toch fijn als mensen dat even laten weten en nog fijner om een woord van dank te krijgen.
Meli kwam de autosleutel halen die gaat met Sabrina skien. Meli gaat zelf wat skien normaal board ze en Sabrina krijgt les van Simone die van de gehandicaptensport is.
Ik heb de deur wijd open staan lekker luchten.
Nog meer opruimen en dan lekker chillen.
Ik kreeg filmpjes van Meli van het skien van Sabrina. Ze heeft erg veel plezier en doet het graag. Simone is haar lerares en die werkt voor de gehandicaptensport en is collega van Meli. Sabrina draagt een gele broek.
https://youtu.be/xdtaiS-ayag
https://youtu.be/wkm9hUbM2wI
https://youtu.be/oV4cGtUSZpc
https://youtu.be/bplDoQCKuwA?si=yd89EnWVPChoSWMK
https://youtu.be/FtUWgOe3De0
https://youtu.be/H_j68PliRgs

Geschreven door

Al 2 reacties bij dit reisverslag

Sabrina doet het wel goed op de ski's, zelfs helemaal los alleen,, en zo te zien vindt ze het prachtig

Christina 2023-12-28 02:59:19

Wat geweldig!

Annemarieke 2023-12-28 09:40:03
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.