Papieren huwelijk blijven probleem

Oostenrijk, Gröbming

Donnerstag 18.Juni
Opnieuw een sombere dag maar wel droog en het werd toch nog 18 graden. De laatste dozen van ons nog doorgenomen en er kon veel weg. Ruimt allemaal weer op.

Kwam er eerst de GLS met een pakket voor Jannick , ik had het aan hem doorgegeven en hij dacht dat het zijn bestelde Asia soepies waren. Dan eten maken en eten en daarna kwam de postbode met 2 pakketten voor mij waar van eentje niet heb aangenomen die kon gelijk weer terug , de andere was wel heel snel 2 dagen geleden besteld en nu was het er al. Maar hij had ook 2 pakketten voor Jannick . Dan kwam de Caritas en die heeft het hemelbed complet met bodem en matras meegenomen als ook het bureau met de glasplaat. Wat een ruimte.
Jannick zijn pakketten van gisteren waren de bouwlampen en Jan heeft vandaag stekkers en draad ervoor gekocht en was de kasten aan het slopen want nu kon hij tenminste zien wat hij deed. Tenminste als ik niet pontificaal er voor ging staan.
Wat een stompzinnige eigenwijze trut zit er bij de gemeente Gouda. De man die ik gisteren gesproken had zei dat ik het goed had en dat het een misverstand was nou geloof het of niet vandaag kreeg Jannick een mail dat hij geen huwelijksbevoegdheidsverklaring van haar krijgt als hij niet een huwelijksbevoegdheidsverklaring van Ingrid opstuurd. En dat hij in ondertrouw moet. Je zal weet ik waar aan de andere kant van de wereld wonen dan kom je even in ondertrouw?? Gelukkig hebben we niks meer met haar vandoen en kan Jannick de papieren gewoon in Denhaag indienen. Het lijkt me toch logisch als je in het buitenland woont en in dat zelfde land trouwt met een ingezetene dat alles in dat land wordt geregeld met de vereiste papieren voor de ander uit zijn geboorteland maar nee hoor. We blijven hopen op een goede afloop.
Ik heb nu dus ook maar een officiele klacht ingediend want je wordt toch enorm gedupeerd bij hele belangrijke zaken , wie is zij dat ze iemand zijn huwelijk verweigerd.

Fotos van de Beiltjes

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.