Ik ben blij en kan me gaan verheugen

Oostenrijk, Gröbming

Montag 17.Oktober
Weer een super mooie dag al moest Ingrid vanmorgen de ramen van de auto krabben voor ze Theresa kon weg brengen.
Ik poetsen en eten gemaakt en Jan wilde gaan grasmaaien bij Andre, de laatste keer voor de winter maar er lagen overal snoeren en rotzooi want de heg werd schijnbaar gesnoeid. Dus hij is terug gekomen.
Heeft hij voor mij gestofzuigd ook goed.Het huis in Ijhorst is definitief gereserveerd . Bevestiging al gekregen. Dat was stap 3, 2 was iedereen zo ver krijgen om een weekend samen door te brengen. En de eerste stap was het boeken van onze vliegtickets. Ik vind het super jammer dat Jannick en Ingrid met kinders niet naar Nederland mee gaan. Het is zo moeilijk om iedereen een keer bij elkaar te krijgen en ik had zo graag een foto van ons allemaal gehad want op de laatste staan de nieuwe baby´s niet en de kinderen groeien zo hard dat een nieuwere fijn geweest zou zijn. Jannick zei ach Mama jullie hebben ons het hele jaar dat is wel zo maar doet niets af aan het feit dat er geen familiefoto gemaakt kan worden. Ik hoop nog steeds dat de kinderen in Nederland een keer allemaal samen naar Oostenrijk willen komen . Gecombineerd met hun vakantie of zo. Je bent hier vandaan toch snel in Italie of ergens anders heen. Af gezien Oostenrijk is een mooi land om vakantie te houden.
Misschien als ik 65 word?? Dat is wel in december maar in de winter is het hier ook super en kan je heel goedkoop vliegen.
Ik moet ook niet te veel willen en wat te wensen houden.
Nog fotos van de Kirtag afgelopen zaterdag in Donnersbach.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.