B Kader en oproep militairedienst

Oostenrijk, Ardning

1 juni 2009
Gisteren de 9,9km gelopen in Ardning.
Ik vind dat ik netjes gelopen heb onder de 50 minuten waarbij ik de laatste 2 ronde in exact dezelfde tijd liep. Ik was weer 3e.
Ik heb een oproep gekregen om op de keuring voor de militaire dienst te verschijnen. Ik neem aan dat dit een foutje is maar moet maar eens langs het gemeentehuis.
Verder heb ik gehoord dat ik aan de eisen om in het B kader te komen van Oostenrijk heb voldaan maar tja ik ben geen Oostenrijker dus word ik niet geplaatst. Beetje wrang als je in Nederland eruit geknikkerd bent.

Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

1 juni 2009 11:22 | Door: Je Nichtje Scarlett heehee^^Jannick!! ok dan,, hmm..jij in militairedienst ik zie het niet voor me>.< ben je te-rebels voor.. en nog wel in een buitelandse militaire groep.. vaagh man.. en dat terwijl je hollander bent.. dat gemeentehuis daar is wel 'lekker' bezig *uhum* (kucht).. LOL maarja verder alles goed?? x x x Liefs <3 Scar/Scarlett je nichtje uit NL. =)

molenaar.ruesink 2017-09-18 20:22:02
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.