Mooi en warm weer

Oostenrijk, Gröbming

Vanmorgen was ik wakker voor de wekker van 7. Een rondje tv en dan eruit. Ik was al om half 9 in de sportschool en het was loeidruk. Maar toch mijn rondje kunnen doen en het voelde goed. De wandeling terug was net als vanmorgen een beetje groter. De Schulestrasse is nu afgesloten en er ligt een gat op de hoek die de hele voortuin van de pastorie beslaat en een groot deel van de straat. Alles weg inclusief de heg. Geen idee of dat alleen de stadsverwarming is.
We zullen het wel zien als het klaar is. Dus een stukje omlopen. Het weer was prachtig nog iets fris. Het werd al snel veel warmer maar niet zo warm als gisteren. Toch nog 25 graden in het zonnetje maar een beetje ijl windje.
Middageten gemaakt en tussendoor wat voor bij kwam. Dan met Jan gegeten. Een poos op het balkon in de zon en dan weer naar binnen voor ik een kreeft werd.
In de middag ook niet heel veel gedaan. Ik had spierpijn en was moe. (misschien ook wel lui)
Eind van de middag zouden de kinderen komen , maar er kwam niets. Dus Jannick gebeld en die moest lachen en zei sorry Ma . Theresa is al bij Taekwondo en Meli en ik hebben net Sabrina opgehaald. Dan belde Theresa om kwart over 6 en ze vroeg kan iemand mij halen? Ik vroeg haar ga je niet naar de tweede les? Oh Oma ik kan niet zo veel met mijn hand. En ik klinkt als een uitvlucht en dan zegt ze ok dan ga ik nu naar de tweede les. Dus Jan moet om kwart over 7 daar zijn om haar op te halen.
Het is al weer weekend. Ik heb een eisalade gemaakt lekker op crackers en zo kom ik ook door de gekookte paaseieren heen. Morgen een boterkoek bakken voor Jan zijn verjaardag zondag. Leuk dat Theresa en Sabrina er ook zijn.
Ik kijk op het moment een interressante serie op Disney Star, Black cake. Zeer de moeite waard.



Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

Prettig weekend samen gewenst

Christina 2024-04-06 02:17:04
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.