Een fijn weekend gehad

Oostenrijk, Gröbming

Vanmorgen rondom 7 wakker goed geslapen een beetje dommelen en dan opgestaan, Tafel dekken en om 8 een smsje gestuurd dat alles klaar was.
Dan komt de familie aangemarcheerd en gaan we gezellig aan tafel. Sabrina geniet er zo van en we laten haar zo veel als mogelijk zelf doen. Ze eet goed , ook Theresa eet tenminste. Jannick vertelde dat hij een mooie map gemaakt heeft een heen en weer map. Mooie plastic mapjes erin en beschriftet. Voorin heeft hij al ingeschreven waar de telefoonnummers van in moeten komen. Ziet er super mooi en handig uit. Want er zijn van beide een Krankenkassekard, voor Sabrina een invalidenkaart en een parkeerkaart en dan ook dus een heen en weer schrift. Je kan in een oogopslag zien als er iets uit is. En je hebt alles in een keer bij de hand. Hij is gisteren met beide kinderen naar de kapper gegaan . Dat was wel lachen want de kinderen mogen zo naar binnen maar volwassenen hebben een neg test nodig die van hen was al weer te oud dus heeft hij beide kinderen naar binnen geschoven . Zelfs Sabrina was braaf blijven zitten zelfs toen de Föhn er aan te pas kwam. Ingrid heeft het de laatste 2 jaar zelf geknipt en het is dus te zien dat ze naar de kapper waren. Ze hadden zelf eieren nodig dus ook voor mij gelijk weer een blad eieren meegenomen. Ze waren gisteravond zeer laat naar bed dus nu zijn de kinderen er een poosje kunnen ze bij slapen. Jan en ik waren in de tussentijd ook douchen en aankleden. Ik had van de Action paaskoekjes zien er uit als kleine donuts met sprinkels en een onderkant van chocolade. Ze mochten ook een koekje en als je had gezien hoe Sabrina eruit zag. Ik had dat al bedacht en het washandje lag klaar. Het bed afgehaald en de wasmachine staat al met de 2e was aan. Ik zei vanmorgen tegen Meli jij was er vroeg bij met de wasmachine. Maar die had ze gisteravond geprogrammeerd want dan kan ze na het opstaan gelijk ophangen. Ik heb dat eigenlijk nog nooit gedaan. Ik zet het meestal gelijk na het opstaan aan . Vanmorgen lag er een vleugje sneeuw maar vlak daarna is het heel hard gaan sneeuwen en nu half 12 en dat doet het nog.

De sneeuw zet geen zoden aan de dijk , het is gewoon te warm.
Ik wordt soms echt boos op Jan, hij heeft een enorme lade vol met sokken en veel nieuwe hebben we ook. Dan zie ik dat hij een gaatje in zijn sok heeft en zeg hem die kan je weggooien. Heb ik vandaag een witte was en ik denk een even aantal sokken dat kan niet. Heeft hij de kapotte sok met nietjes gemaakt. Die heb ik nu maar in de vuilnisbak gesmeten. Voor ik het middageten ging maken had ik hem gevraagd Jan heb je honger of alleen wat trek en heb je een idee wat je wil eten. Hij doet hm en gaat op zijn telefoon verder. Dan ben ik even uitgeschoten of zijn telefoon belangrijker is dan als ik hem wat vraag.
Aangezien ik ook niet echt honger had heb ik gevulde kleine schelpen met zeevruchten in de oven gemaakt.
Nog even wat spullen naar beneden gebracht en Jannick had een standcomputer helemaal uit elkaar staan , ik dacht die van hem maar nee die van een vriend. Hij is dat ding aan het schoonmaken en uitzoeken wat er mee is. Dat zou ik hem vroeger niet toevertrouwd hebben. Er is ook een vriend van hem . Meli is met de kinderen bezig.
Dus een gezellige bezige boel daar.
Omdat mijn pc al de hele dag aan het upgraden was ,een nieuwe versie van Windows 10 ben ik met de oude waarmee ik op tv NLZiet kijk aan de gang gegaan. Ik heb alle documenten eerst opgeschoond en alles wat ik wil bewaren naar mijn externe gezet. Dat ook met alle fotos er op. Daar was ik een aardige tijd mee bezig . Dat zijn van die dingen waar ik dan geen zin in heb maar wel gedaan moeten worden. Dus daar ben ik nu mooi vanaf. Ondertussen een film met Jacky Schan iets van in 80 dagen om de wereld. Ik moet altijd lachen om de filmen van hem. Ondertussen half 5 dus het weekend is zo goed als voorbij. Maar het was wel een fijn weekend.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.