Naar de huisarts

Oostenrijk, Ramsau am Dachstein

Maandag 20 april.
Eerst naar de huisarts omdat ik de bloeduitslagen nog moest ophalen. Die waren in ieder geval anders dan ik had verwacht. Aangezien ik behoorlijk vrouwenproblemen heb dacht ik dat ik bloedarmoede had. Maar mijn ijzergehalte is ondanks dat ik langdurig problemen heb en ik zelfs nog daarvoor bloeddonor geweest ben extreem hoog. Geen idee hoe dat kan maar mijn gehalte zit op 199 terwijl 50-140 normaal is. Daarbij was dan ook de transferrinsättigung veel te hoog 52,8 % en 16-45 is normaal. Verder waren mijn eosinophile granulozyten, lymphozyten, trombozyten, veel te hoog. Ze hadden nog geen jaar geleden mijn vetten geprikt en die waren goed en nu is ineens de triglyceride en het HDL cholesterine te hoog. Ik eet juist heel gezond en weinig vetten, ben 14 kg afgevallen, sport al 1 ½ jaar en dan 3x in de week.
Volgens Jan moet ik mezelf gewoon weer vol eten want toen was het goed. Ik voel me knap bedonderd. Ik heb geen flauw idee wat nu , ik moet van de huisarts wel bloedverdunners gebruiken want de trombozyten waren ook veel te hoog, vraagt hij drink je wel voldoende en juist door het sporten en afvallen ben ik veel gaan drinken , ik begin ’s ochtends al met een ½ liter en kom toch wel aan de 3 liter want in de bergen moet je een liter meer drinken. In de sportschool wordt je constant op drinken gewezen en ik dan ook altijd mijn bidon gevuld. Dus mensen als jullie raad voor me weten? Ik hoor het graag.
Dan ben ik nog naar de sportschool gegaan en had eerst een gesprek , deze keer met Andy die nieuw bij ons is. Ik heb hem specifiek gevraagd om training om mijn love handles kwijt te raken. Nou dat heb ik geweten, het is een stevig programma. Maar goed als het helpt ben ik ook weer tevreden. Ik heb weer voor het eerst gelopen. Ik heb het 12 minuten volgehouden, lopen is niet mijn sterke punt maar wil toch weer gaan opvoeren. Juist omdat ik het altijd en overal kan doen. En nu komt de duurtraining ook weer om de hoek kijken.
Maandag is krachttraining, woensdag kracht en duur en vrijdag moet het zwaartepunt op duurtraining komen. Ik ben met goede moet aan het nieuwe schema begonnen en ik was blij toen ik klaar was!

Dinsdag
Het is geen mooi en geen slecht weer, eerder een beetje saai weer.
Mensen vergeet niet te kijken naar het programma “huis te koop”van SBS , ik geloof morgenavond. Ik weet al hoe het afloopt maar dat vertel ik niet.

Kirsten
Kan je mij een dvd ervan bezorgen?? Ik kan het wel via uitzending gemist bekijken maar niet opnemen.Jouw dvd's map ligt bij Bianca.

Diane
Hoe bevalt de nieuwe camperbus?? Heb je er al mee rondgetourd? Ik verheug me op jullie komen.

Randy
Ik was vergeten te zeggen dat ik een vliegtuig prentenboek voor Björn bij Bianca heb achtergelaten.

Jeanette uit Auffach
Ik denk dat we eind juni, begin juli naar Nederland rijden met de auto.
We rijden altijd Salzburg, Munchen enz.


Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.