Ook Jan kan woedend zijn

Oostenrijk, Ramsau am Dachstein

Dinsdag 10 nov. 09
Vanmorgen eerst naar de fysio en dan doorgereden naar Gröbming voor de griepprikken.
We waren de eersten en dat was maar goed ook want het duurde alleen al een kwartier voor ze alle papieren gedaan hadden ( die we thuis al hadden ingevuld). De prikken mochten niet in dezelfde arm dus mijn al pijnlijke arm moest er ook aan geloven. Over 14 dagen de 2e zwijnengriep prik en dan hopelijk afdoende beschermd. Kosten 15,70 euro pp maar dat mag de pret niet drukken.
Jannick wilde daarna in Schladming een lego pistebully kopen. Ik gelijk bij de Schlecker gekeken of ze bio ethenol verkochten en dat hadden ze in een soort pasta voor fonduebranders. Dus bij de NKD het tafelhaardje gekocht zodat Jannick snel en gezellig wat kan verwarmen. Thuis gelijk uitgeprobeerd en het zag er goed uit en gaf veel warmte.
Jannick heeft zijn pistebully gebouwd en het is een leuk ding. De verzameling op mijn kast met lego wordt steeds groter.
Jannick moest weer naar de tandarts om zijn tandhals te laten lakken en Jan en ik naar zijn huis want er zou een monteur voor de verwarming komen, ik denk dat zijn huisbaas niet blij zal zijn want ook de verwarming is kapot en te oud om te repareren. Hopelijk krijgt Jannick nu ook een energiezuinig haardje . Daarna weer terug naar huis en geluierd want ik was het goed zat en erg moe. Dus ook vroeg naar bed en lekker wat met de pc klooien en tv kijken.
Bettina loopt met een gipsarm. Ze was in het internaat van de trap gevallen en haar discus in de pols is stuk.

Woensdag 11 nov. 09

De felicitaties voor Jeannette Barentsen Geelhoed en Koos van Dijk

Weer om half 8 bij de fysio zijn. Meestal ben ik rond 7.15 op de fysio en kan ik gelijk doorlopen, dan ben ik tussen 8 en 8.10 klaar. Ik voel het altijd behoorlijk zitten erna. Thuis neem ik dan een lekker warme douche en krijg ik koffie van Jan en dan voel ik me weer een stuk beter.
Het sneeuwde zo fijn dat je het met het blote oog niet kon zien maar als je de koplampen van de auto aan deed zag je het voor de lampen wel. We zitten net op de grens van sneeuw en regen en het blijft dus bij ons ook niet liggen.
Even snel mijn taaltest weer gedaan en had weer 70%.
We kregen bericht dat we vrijdag 11 gasten krijgen in beide appartementen. Maar alles was klaar dachten we op even stoffen en zuigen na. Komt Jan boven heeft onze vriendin alle bedden afgehaald en het beddengoed zo neer gegooid, lampen uit elkaar, afzuigkap uit elkaar.
Jan was laaiend en hij krijgt nu ook moord neigingen en dat voor iemand die nooit van zijn stuk te brengen is. Dus moest hij als een speer weer aan de gang. Als je even niet oplet en ze langs komt en we het niet merken!!
Ze had pas al beneden een stopcontact van de muur gesloopt en de muur kaal geschraapt en ze laat alles liggen inclusief het gereedschap dat ze gebruikt heeft.Verder doet ze er gan niets meer aan en het ziet er niet goed uit. Het is de ruimte waar de gasten hun schoenen neerzetten en drogen. Geen idee wat de bedoeling ervan is.
Jan was gisteren opgebeld of hij weer in Irdning op het politiebureau en gerecht wil werken, dus hij gaat voor nog onbepaalde tijd daar heen. Waar hij voor invalt is ziek geworden.
Jannick is met hem mee naar beneden gereden en komt ook weer met hem terug. Ze gaan ook nog samen lopen vanavond. Jannick heeft meer te lijden van de griepprikken dan ons tot nu toe.

Kirsten het pakje is aangekomen. Had je het zelf ook nog bekeken?

Jan hoe is de operatie van Marijke verlopen? Kan je haar beterschap wensen van ons allen.

Haje , ik heb van Peter bericht gekregen dat het pakket voor Jannick uit Zwitserland verzonden is, ik bel je als het er is zodat je jouw spullen ook kan afhalen.

Geschreven door

Al 3 reacties bij dit reisverslag

11 november 2009 19:24 | Door: jan Klaassens Hoi Nicolette, Jan en Jannick, De operatie is op zich goed verlopen. Ze heeft nog wel behoorlijk pijn en is nog vaak misselijk van de narcose. Vandaag kreeg ze koorts, maar daar werd onmiddellijk medicatie tegen gegeven. Morgen start ze met fysiotherapie. Bedankt voor de belangstelling!

molenaar.ruesink 2017-09-23 19:13:28

11 november 2009 21:54 | Door: Jeannette in Tirol Bedankt voor de felicitaties. Dacht dat een griepprik niet meer dan de medicijnenverplichting van 4,60 kostten ? Wat voor klachten heeft Jannick, waar moet ik op bedacht zijn ? Heb nog geen oproep gehad zoals voor de normale griepprik een maand geleden

molenaar.ruesink 2017-09-23 19:13:43

12 november 2009 18:23 | Door: Bianca Hallo! Nou die griepprikken weten wat, heb er ook last van gehad en nu zit ik thuis met Mexicaanse griep waar ik volgende week voor ingeënt word. Dikke kusss

molenaar.ruesink 2017-09-23 19:14:03
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.