Dag 19 Mooi weer maar frisjes

Oostenrijk, Gröbming

Op Facebook komen steeds oude fotos voorbij. Ik heb van familieleden een aantal verzameld zo leuk.

Vanmorgen opnieuw pas om half 9 wakker, tv kijken tot half 10 en dan opgestaan. Broodjes gebakken en ontbeten. Zo nog een koppie koffie. De balkondeur staat al open en Felicia ligt lekker in het zonnetje. De was van Ingrid wappert buiten net een normale dag. Maar wat heet normaal in deze tijden.
Ik kijk altijd eerst even naar mijn mail. Daar was goed nieuws bij, de bank betaald mijn 162 Euro terug op mijn rekening die door de fraudeurs eraf gehaald waren. Er was nog een of ander voorbehoud dat als ze het niet terug krijgen ik alsnog terug moet inleveren of zoiets.
Zie het nu maar positief ,ik had het al afgeschreven. Dan van de Playmobile dat het verzonden is dus goede hoop dat het op tijd voor de pasen aankomt. Jannick gaat als het gaat lukken vandaag inkopen doen. Het nadeel is dat hij altijd pas na zijn werk kan en dan is er veel niet meer. Maar goed hij komt altijd wel met wat thuis.
Ik was even beneden gaan kijken en Theresa was aan het koken. Ze kookt uit een kinderkookplaatjesboek . Ze maakt nu courgettebootjes. Ze heeft ze doorgesneden en dan uitgehold. De vulling was ze aan het maken dat gaat er kaas over met de kaasschaaf een plak van een grote wortel halen en dan een prikker boven en onder erdoorheen dat is het zeil. Dan in de oven en overbakken. Theresa kookt graag dus dat moet je stimuleren.
De ochtend vloog voorbij was ook wel een beetje korte na het opstaan. Dus ook maar laat middageten en ik denk dat ik een Apfelstrudel ga maken voor bij de koffie. Dan hebben we vandaag en morgen wat. Ik heb dringend plaats in de vriezer nodig maar op de een of andere manier blijft die vol.
Na het late opstaan geen trek in middageten , Jan wilde wel stamppot met een bal gehakt dus dat uit de vriezer gehaald. Later heb ik nog een Apfelstrüdel gebakken en dat was lekker bij de koffie en ook nog een stuk voor morgen. Maar weer begonnen met bakken met papieren en fotos uit te zoeken en gelijk de fotos van de pc op de harde schijf gezet. Ook kleine beetjes helpen. Ik heb nu een redelijk opgeruimd bureau normaal kan ik er niets op kwijt. De schoolfoto van Theresa afgedrukt en deze in de lijst in het trappenhuis gedaan.
Gelijk de vraag aan Angela je zou me enige tijd geleden een linkje van de schoolfotos sturen??? Kan het niet vinden dus graag als dat nog kan want dan kan ik die fotos ook printen en de oude fotos vervangen.

Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

Hahahahaaa, ik ken dat! Bij komt er ook alleen maar bij in de vriezer.

Annemarieke 2020-04-02 22:17:26
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.