Een bewolkte dag en minder warm

Oostenrijk, Gröbming

Vanmorgen om 8 wakker. Om 9 opgestaan en daarna koffie drinken met Ingrid. Dan op Sabrina passen want Ingrid moest naar de Post. De was gedaan en nog wat kleine dingen. Middageten gemaakt en met Jan samen gegeten. In de middag even wat inkopen doen want morgen is alles dicht dus kunnen we pas maandag weer. Kwam Resi tegen en die vertelde dat de Lidl in Schladming weer dicht gaat per september. Ze hebben veel te weinig klanten daar. Zij gaat dan in Altenmarkt werken bij de Lidl. Ze kon ook naar Liezen . Zit ook in een uithoek en eerlijk wij gaan ook liever winkelen in Liezen of Stainach. Schladming is alles ver uit elkaar en geen leuk centrum. In Stainach maken we een rondje dan beginnen we bij de Landena, Hofer. Penny en eventueel dan de Billa. Liezen gaan we om te winkelen. Je kan overal wat eten en koffie drinken, veel meer winkels bij elkaar en je kan overal parkeren. En er is een Lidl en een Action .
Straks nog een poos Sabrina want Ingrid gaat naar de karate met Theresa.
Theresa kwam haar nieuwe verkleedjurk laten zien, helemaal blij want deze heeft een opstaande kraag en ze kan nu de boze koningin spelen.
Ik wilde Sabrina filmen maar o wee als ze een camera of telefoon ziet dan komt ze gelijk aangestormd. Ze wil perse lopen. Bij het 2e filmpje wilde ik eigenlijk laten zien hoe ze op haar stoel gaat zitten maar daar kwam ze alweer op mij af. maar tot onze grote verrassing deed ze haar eerste stapjes los.
Om kwart voor 7 kwamen Ingrid en Theresa en Theresa helemaal blij met haar nieuwe turnkleding en turnschoenen. De laatste zijn weer Skechers. Ik kon gelijk het filmpje aan ingrid laten zien. Ingrid wacht nog steeds op het papier van de arts die de prothese moet voorschrijven. Schandalig gewoon ze blijft maar bellen. We hadden gehoopt dat het klaar zou zijn en ze met prothese naar school zou kunnen gaan.
https://youtu.be/8RztFBz4DXU Sabrina loopt langs de meubels
https://youtu.be/BODbTKpZN2U Sabrina doet eerste stapjes los

Ik heb wel eens geschreven dat tijdens noodweer de mensen aan deze kant bidden laat het de andere kant zijn en daar doen ze hetzelfde. Het is nu toch weer aan de andere kant gekomen. Het roept elke keer het gevoel op wanneer zijn wij weer aan de beurt. Er is geen zomer meer zonder.Overstromingen , Murabgangen, wegen weg, ga maar door. Alleen maar ellende als het je treft.


Geschreven door

Al 8 reacties bij dit reisverslag

Ze gaat echt met sprongen vooruit sinds de operatie. Geweldiggg

Liduina 2020-08-14 19:31:35

Ik vergeet helemaal Theresa, wat een mooie jurk heb je aan. Het staat je geweldig.

Liduina 2020-08-14 19:33:40

wat fantastisch om te xien dat Sabrina een paar stapjes zet. en Thetesa ziet er geweldig uit in haar verkleedkleren

els molenaar 2020-08-14 19:39:10

Wat goed van Sabrina wie had dat gedacht. Theresa al een hele dame😀

Erna 2020-08-14 21:04:01

zie eens op het gezicht van Sabrina, eerst de verbazingdat ze los staat, en dan de trotse blik van hé ik kan het, echt super van je Sabrina, je weet nu dat het ook los kan wel rechtop blijven lopen dan gaat het straks nog beter. Theresa wat een leuke jurk heb je er , die van de boze koningin , in Sneeuwwitje toch,wel een moeilijke rol om die te spelen, maar nu al gaat dit je goed af, ook veel plezier met Turnen en Karate straks. Jan ,Nicolette,Ingrid en Jannick, van zulke mooie momenten kunnen jullie echt genieten, veel plezier samen, XXX en groetjes uit het snikhete Holland op dit moment.We snakken hier naareen regen bui overal valt er veel, maar bij ons geen druppel. Hebben jullie nog last gehad van de twee aardbevingen bij jullie in de buurt? Veel liefs

Christina 2020-08-15 04:46:14

top !

jeannette 2020-08-15 11:25:41

Wat een geweldige jurk heeft Theresa, ik ben jaloers 😉 wat knap de eerste stapjes van Sabrina. 👍

Anja 2020-08-16 16:18:41

Wat gaaf!!!

Annemarieke 2020-08-18 23:09:13
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.