Floriani jeugd wedstrijden

Oostenrijk, Gröbming

Samstag 27.Juni

Het leek erop dat het een mooie dag zou worden , de zon scheen, blauwe lucht maar voor het 10 uur was donkere wolken en regen en koel.
Jammer voor de Floriani-Jugend die vandaag hier in Gröbming wedstrijden hebben. Ook is er vanmiddag op het terrein van het nieuwe Rusthaus een brandweerauto Ausstellung.
Jannick boft ook, in het water, op het water en dan ook nog water van boven.
Theresa heeft een poosje bij ons gespeeld want mama kwam koffie drinken en toen dacht Theresa dan blijf ik maar tot het middageten klaar is.
Dan verdween ze om te gaan eten. Mama kreeg een vriendin op bezoek, Theresa ging slaapje doen , Oma kreeg de babyfoon en Ingrid ging een rondje Gröbming met haar vriendin doen.
Opa heeft een plank in mijn gootsteenkastje gemaakt en nu staan de dingen er georganiseerd in.
Veel meer plaats en het rolt je nu niet tegemoed als het deurtje open gaat.
Van zulke kleine dingen kan ik helemaal blij worden.

Met Theresa kan je soms echt lachen, het gesprek ging over groot en klein. Dus de vraag aan haar was wat is Opa kwam als antwoord groot, en Theresa? Antwoord klein, en Oma? Een beetje groot.

Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

3 juli 2015 21:23 | Door: Nellie Het ziet er allemaal prachtig uit Nicolette ,wel een heleboel werk maar, je heb ook eer van je werk met stenen eruit halen en dan word het een prachtige tuin de groetjes maar weer Nellie

molenaar.ruesink 2017-11-26 13:23:11
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.