We gaan het weer proberen dag 19

Oostenrijk, Gröbming

Omdat ik zo moe was en niet goed slaap toch maar iets genomen en zie geslapen tot vanmorgen 10 uur . Dan heb ik het nodig gehad om weer een bij te slapen. Alles op mijn gemak gedaan en zie daar komt Jan ook te voorschijn. Sta ik vroeg op komt hij vroeg kom ik mijn bed niet uit komt hij er ook niet uit. Dat heeft als gevolg dat ik nooit ontbijt op bed of ook maar een kop koffie krijg.
Het is buiten al 21 graden dus gelijk alles open er is wat bewolking maar prima weer. Ik heb gisteravond nog onderdelen voor de kasten besteld en die komen morgen al dan kan Ingrid de kasten gaan vullen. Ik had bv een hangstang te weinig want toen ik bij Ikea vroeg wat er bij het bed zat als ik die kocht zei ze zoals het daar staat krijg je het en in de kast zat een stang en een plank. Nou die zaten er niet bij. Gelijk 10 manden besteld die er als een ladesysteem in passen. Voor kinderen handig ze kunnen zien wat er in zit en schuiven het dan eruit en voor moeders handig want alles wat in een mand zit valt niet van de planken en planken zijn onhandig omdat je altijd een achterste rij met kleding hebt. Gisteravond besteld en morgen komt het al. Vandaag moed verzamelen om de boekenkasten weer leeg te maken en van zijn plaats te halen zodat we kunnen zien wat het probleem is waardoor de kast niet naar achter kan.
Beneden aangekomen een verrassing het gordijn met de rails en al uit het plafond. Volgens Theresa he eft Ingrid iets gedaan. Maar die zwijgt in alle talen en doet alsof ze gek is. Jannick gebeld om te vragen waar hij die speciale pluggen heeft die zichzelf vasttrekken maar hij weet het even niet. Nou wij ook niet. Dus ik had de boekenkasten op volgorde in stapeltjes leeg gehaald en dan heeft Jan de kasten los gemaakt en konden we ze wegschuiven. De kledingkast krijg je inderdaad niet in de hoek omdat het zo scheef is, onder de kast zitten stelpootjes maar het is gewoon te veel . Dus 1 boekenkast in de hoek geschoven dan de kledingkast ernaast en dan weer een boekenkast en Jan alles weer vastgezet. Het klinkt sneller dan het ging. De boekenkasten weer gevuld. Dan heeft Jan balkjes hout aan de zijwand paal die aan de muur zit want ondanks het verlengstuk van het rekje met deurtje halen we het niet nu dus wel . Theresa is zo blij dat Sabrina nu niet meer aan haar spullen kan zitten. Dan heeft Jan de manden laden die we hadden in de kast gemonteerd. Ingrid kan theoretisch al wat opruimen. Die was wel met een auto vol rotzooi naar de gemeente gebracht. Ze kreeg visite van Sandra met Belana dus ze waren allemaal heerlijk in de tuin. Ondertussen had ik het eten klaar was ook al bijna half 3. Maar ja als je 10 uur wakker wordt loopt de dag ook anders. Na het eten ging Silke weg beneden want die blokkeerde onze auto en gingen Jan en ik de afgeladen auto alweer met karton naar de gemeente brengen die hbben een grote pers staan en het kan op de dinsdag dus kwam goed uit. Daarna nog even langs de Billa maar nog steeds geen melk dus we zijn naar Haus gereden en hbben daar 2 dozen met melk gehaald en gelijk nog wat andere boodschappen.Het was super warm en ondanks de bewolking ook zonnig en we kwamen voorbij de McD dus daar ijs op het terras gaan eten. Hadden we verdiend vonden we. Thuis gekomen alleen nog dingen beneden opgeruimd en we vonden het voor vandaag wel weer genoeg. Dan om half 7 nog een kroketje gebakken en klaar zijn we.


Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

Begint al ergens op te lijken. Dat ken ik een billy op zijn kant leggen. Heb ik ook gedaan. Het is een bank bij mijn eettafel geworden met een mooie houten plank erop

Marjanne 2020-07-15 21:18:41
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.