Sneeuw en regen

Oostenrijk, Gröbming

Sneeuw , regen, sneeuw , regen
Sonntag 6.März
Om 7 uur was alles groen en droog , ik sta op om 8 uur en het sneeuwde zo hard met enorme vlokken . Zo groot heb ik het zelden gezien. Alles binnen no time helemaal wit. Dan weer een regenbui alles weer groen, dan weer sneeuw en zo gaat het al de hele morgen. Zet geen zoden aan de dijk. Een heerlijke echte zondagmorgen met niks doen. Voor de tv hangen met BVN en een kop koffie.
Tussen de middag lekker gegeten civapcici en frietjes, paprikacreme en komkommer.
Theresa kwam boven en hoewel ze net gegeten had wilde ze nog wel wat friet en komkommer. Dan ging ze bij ons op de bank Doornroosje van Disney kijken. Het was de eerste keer en ik kan me niet heugen wanneer ik het ooit gezien heb dus samen met Jan en Theresa gekeken naar een ontzettend oude film maar nog steeds leuk.
Ingrid kwam boven Jannick lag beneden in bad en nadat die naar beneden waren vertrokken kwam Jannick geweekt boven. Even koffie drinken en nog wat gesproken wat hij zoal de afgelopen dagen bij de brandweer gedaan heeft. Ik dacht dat hij alleen een cursusKran en Stapler doet maar ook een Technik 1 cursus. Dat is vooral dus technisch en berekenen als ik het goed heb begrepen.
Ingrid vond de kaarsenparty geloof niet veel, vooral erg duur en ik heb het boekje even bekeken en ja heel duur en ik houd al helemaal niet van stinkkaarsen. En het was niet zon succes met Theresa maar dat komt vooral omdat het jongetje niet zo sociaal is en ik heb hem meermaals gezien en vind dat het kind gedragsproblemen heeft of wel Ingrid zegt niet opgevoed.
Morgen maar eens kijken bij de Letmaier of er iets te huur is om de vloer eruit te meppen in de badkamer. Dan kunnen we de vloer ook in ieder geval dat deel egaliseren , want dat is wel nodig voor we zelf weer wat nieuws erop doen.
Alles wat klaar is voor het grote badkamer slopen en opbouwen is meegenomen want we zullen dan niet kunnen douchen of naar de wc kunnen en de vraag is nog of we wel in de keuken water en of afvoer kunnen gebruiken. Er zal toch voor de verschillende dingen een droogtijd zijn . Kan totaal niet inschatten hoelang het gaat duren. Het lijkt erop dat we ook en deel van de badkamervloer nog wat aan de bovenkant van het beton moeten halen. Want de tegels zijn dikker dan het badkamer laminaat en ik wil juist de tegels op de vloer lager hebben dan het laminaat. Een deel van de vloer hoger maken is geen optie want dan moeten we met een opstap gaan werken en dat is niet zo fijn als je slecht ter been wordt of zo en dan is er weer een probleem met de deur . Maar misschien als het om weinig gaat kunnen we het nog bekijken.
Net maar eens een tegel en een laminaatdeel op de vloer gelegd en gekeken en ik denk dat we niets van de vloer hoeven af te halen want de tegels zijn dan wel ietsje dikker maar onder het laminaat moet ook nog iets komen en dan misschien ietsje meer egaliseer op de vloer.
Ben er nog steeds niet achter wat je onder badkamerlaminaat moet of kan leggen. Dus als iemand het weet graag een reactie.
Na de hele dag afwisselend sneeuw en regen blijft het sinds 5 uur liggen als het dus blijft sneeuwen vannacht kunnen we morgen weer in de sneeuw rollen.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.