Iets beter weer

Oostenrijk, Gröbming

vroeg wakker een beetje tv enz.
Jan heeft me naar Christine gebracht en ook later weer opgehaald . Het eerste stuk gelopen tot ik Jan tegen kwam. Het is fris , zwaar bewolkt maar droog en rondom 12 graden. Het is beter dan de afgelopen dagen. Er is veel sneeuw op de bergen en het is al half mei geweest-
Ik heb een gameboycolor voor Theresa gekregen van Christine. Jannick heeft er wel eentje maar nu ook eentje voor haar. Er zit een camera bij. Maar dan vergeet ik hem mee te nemen.Thuisgekomen gekookt en gegeten met Jan. Wat vaste planten die ik heb opgekweekt voor Ingrid buiten gezet. Die gaat ze straks in haar tuin zetten. Theresa gaat naar Lena om te spelen. Dan komt met grote waarschijnlijkheid Sabrina bij ons. Jan is met onze portable dvdspeler in de auto aan het proberen. Dat ding is net zo oud als Jannick dus 28 jaar. Dan kan Theresa onderweg wat kijken of luisteren met een koptelefoon zodat wij niet murw worden. Langzaam aan ook spullen aan het verzamelen. De tas met handdoeken en beddengoed is al klaar. Ik wil eigenlijk onze fietsen mee nemen. We hebben een rek voor de achterklep maar daar moet Jan dan van de week even mee gaan stoeien. Ook moet hij de winterbanden vervangen voor de zomerbanden. We nemen aan dat we de sneeuw nu toch wel echt gehad hebben. Gisteren kwamen vriendinnetjes en moeder voor Ingrid en Theresa . Ze hadden gelopen en de moeder zei we hebben onze winterjassen en zo maar weer opgezocht. Dat heeft iedereen geloof ik gedaan. Maar we geloven erin de lente staat voor de deur.
Ze geven nu wel minder weer op voor zaterdag er was ons zeer mooi en warm weer beloofd . De temperatuur zou nu toch lager uitvallen en of het droog blijft?? Maar we houden moed.
Wat doen we vanavond? nou songfestival kijken. Afgelopen maandag kon het niet overtuigen dus ben nieuwsgierig naar vanavond.


Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

tja , 14 mei was ijsheiligen, maar nog niet veel van te merken ook hier niet. Duncan is door naar de finale, nu maar hopen dat hij er een kans heeft zaterdag

Christina 2019-05-17 02:28:56
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.