Geen gezellig winterweer

Oostenrijk, Gröbming

Donnerstag 4.Jänner
Heerlijk geslapen en vanmorgen pas om 9 uur eruit. Het was gisteravond en vannacht waardeloos weer harde storm en het ging flink te keer.
Vandaag regent het en dan weer sneeuwt het , donker en somber en maar 3 graden. Het kacheltje snort .Vanmorgen de eerste glasplaatjes van de kast in de keuken in een sopje en alle pullen in de vaatwasser. Dan in de huiskamer alles van zijn plaats samen met Jan en de vloer helemaal gedaan. Glanst weer aan en was ook wel weer een keer nodig. Dan middageten en alles weer op zijn plaats en opnieuw een tevreden gevoel. Het kleed van de huiskamer weg gehaald die gaat naar de keuken en die van de keuken gaat weg. De katten hebben he, volledig gesloopt aan de randen en het is nogal vuil geworden. Ooit voor 20 Euro gekocht dus mag nu wel weg. Dus morgen de vloer in de keuken aan de beurt. Jan is alweer naar zijn werk en ik geniet van mijn snorrende kacheltje en even tijd voor mezelf.
Gisteravond bracht iemand van Amadeus skischool de stokken van Theresa voorbij, dus ze zijn gevonden.
Er zijn van die dagen dan heb je weinig nodig .

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.