Naar huis

Oostenrijk, Schwarzach im Pongau

Vanmorgen vroeg wakker en ik had nadat ik gisteravond wat aangehangen had gekregen de hele nacht doorgeslapen. Vanmorgen had ik opnieuw nadat ik drinken moest dat het eruit liep maar ik kon het nu goed reguleren. Dan werd ik om 9 uur gehaald en moest dan nog wachten tot ik aan de beurt was. De arts gesproken over wat hij gisteren gevonden had en helaas voor mij niet goed. Ik mag nu in mei opnieuw voor een Pancreas onderzoeking en gaan ze ook puncteren het is nu 3 cm groot. Dan heb ik de 14 november een onderzoeking die de Reflux nagaat die ik steeds in de nacht heb. Er komen nog meer onderzoekingen maar dat hoor ik dan.
Dan was ik aan de beurt voor mijn darmspiegeling en ik werd wakker met heel veel pijn. Ik mocht naar mijn kamer en heb gelijk wat gekregen omdat de buikpijn echt heel erg was. Dan een beetje dommelen en ik had gevraagd wanneer ik naar huis kon gaan en ze wilden mij eigenlijk niet naar huis laten gaan maar pas morgenochtend. Ze hebben vele poliepen uit mijn darm gehaald en ook uit mijn maag. De kans op een nabloeding is wat groter maar dan kom ik wel weer terug.
Ik heb gelijk een lijst met vervolg afspraken gekregen,
Dus tja dit keer ging het niet met tot over 2 jaar. De arts is net geweest en ik mag naar huis maar terug komen als ik bemerk dat ik bloed verlies. Een beetje is niet erg maar meer is niet goed. De volgende keer moet ik ook een dag langer eventueel inplannen, als ze puncteren moet ik blijven anders mag ik naar huis
Omdat ik niet had uitgezocht wat je wilt eten kreeg ik een gerstesoep de bouillon daarvan gegeten de gerst was zo hard, Zalm met broccoli en aardappel en een kiwi. De zalm grotendeels gegeten, een aardappel en een stukje broccoli en een kiwi ook.Ik snak naar een kop koffie want ik kreeg hier alleen thee.
Het wachten is op de papieren en op Jan,

Jan belde ik ben er maar ik had nog steeds geen papieren dus ik zei hem parkeer maar en kom naar 2C kamer 217 . Al wie kwam geen Jan. Ondertussen kon ik op de papieren wachten bij de balie. En er werd gezegd je moet afgehaald worden want je mag de tassen niet dragen. Dus weer Jan gebeld en die was de weg kwijt dus ik hem weer gezegd welke etage en waar want hij dacht D en ik had gezegd C daar had hij gevraagd en die hadden gezegd nee D. Uiteindelijk vond hij het. Doordat je niet elke ingang mag gebruiken door de Corona is het een doolhof geworden van hoe kom je bij het andere gebouw of andere etage. Ik ben met Jan naar een uitgang gelopen en dan via buiten over het terrein terug naar de ingang want daarachter zit het bureau waar ik moest afmelden. Want binnendoor had ik ook geen idee.
Omdat elke keer het kattenvoer bij de Lidl bij ons is uitverkocht vroeg ik Jan even te stoppen in Skt Johann daar hadden ze wel wat dus meegenomen .Dan reden we van het parkeerterrein af richting weg draait er een bus richting parkeerterrein waar we niet op bedacht waren dat hij ipv rechtdoor wilde keren weer de weg op en hij ons op een haar na bijna in volle vaart ramde. Ik was bijna sneller terug dan ik wilde in het ziekenhuis.
Onderweg wat te eten bij de McD meegenomen want jan had de afgelopen dagen wel gegeten maar geen warm eten. Ik had hem 1 ding gevraagd om te doen en dat was langs het toerismebureau gaan en wat dingen voor de map van Haus Seiz op te halen. heeft hij niet gedaan. Ik had hem gevraagd omdat er sneeuw wordt verwacht tot op 1000m om de winterbanden te leggen want het is nu verplicht. Nee heeft hij niet gedaan. Een moeilijke man.
We waren te laat terug om mijn nieuwe medicatie op te halen dus dat moeten we dan morgen halen.
Na het eten ben ik in bed gegaan lekker tv kijken en uitrusten want ik ben erg moe. Ipv de roesjes die je normaal krijgt heb ik 2x volnarcose gekregen ook daarom wilde ze dat ik nog een nacht bleef. Maar ik ben zo blij dat ik weer thuis ben. Nog even met Jannick gebeld even horen hoe het hem vergaat daar met Sabrina. Vandaag vooral gesprekken en hij heeft waarschijnlijk nu voor elkaar dat ze watertherapie kan krijgen. Verder hadden ze al in de crea therapie haar lantaarn voor Sankt Martin geverfd. Gaan ze volgende week mee verder. Dat vieren ze daar groots met een Sankt Martin op een echt paard enz. Sabrina vond het vorig jaar geweldig. Ze gaan nu ook met handtherapie beginnen.
Nu tijd voor nog een bakkie koffie dat heb ik zo gemist.

Geschreven door

Al 4 reacties bij dit reisverslag

Fijn dat je weer thuis bent☕️☕️Kan je weer aan de koffie

Erna 2022-11-03 20:02:04

je schrijft dat het niet goed is maar wat is er niet goed

els molenaar 2022-11-03 22:19:22

Fijn dat ze de poliepen eruit hebben kunnen krijgen, en nu maar hopen dat ze er niet weer terug komen. Weeet ook wel dat jij geen stilzitter bent, maar zou nu toch wel naar de artsen gaan luisteren Nicolette, en nu de komende dagen echt even je rust gaan nemen. Wat fijn dat Sabrina straks met water therapie kan beginnen, en de therapie voor haar hand, vooral het eerste, want uit mijn ervaring ermee, helpt dat heel erg goed, en een pluspunt, ze vind het zelf ook nog eens leuk. Heel veel beterschap nu, en laten we hopen dat het steeds beter met jou zal gaan

Christina 2022-11-04 03:17:59

Beterschap Nicolette! Doe even rustig aan. Dat heb je echt nodig. LG,

Annemarieke 2022-11-05 20:23:40
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.