Wat een begin van de dag, week en wat er zo al vandaag begon.

Oostenrijk, Gröbming

Tja dan wilde ik gisteravond de babyfoon in de gang aan zetten dan hoef ik niet om 4 uur wakker te worden maar de babayfoon deed het niet meer. Dus een grootstuk papier genomen dat erop gezet en op de bodem met babyfoon voor de deur bij Jannick gelegd.
Dus om 4 uur wakker van Jannick die de babyfoon kwam brengen en zei niet op de oplader zetten ik heb er normale batterijen in gedaan. Maar daarna kon ik de slaap niet meer vatten dus gedommeld tot half 6 dan de tv aangedaan om 6 uur gaan douchen en aankleden. Dan hoorde ik Sabrina was Jannick vergeten de deur af te sluiten was ze alweer op weg naar boven op de trap. Dan ook maar gelijk Theresa wakker gemaakt . Die kwam netjes aangekleed boven en Jan een boterham voor haar gemaakt. Ik ondertussen Sabrina aangekleed die zeer tegenstribbelde dus Jan erbij geroepen om haar Schiene aan te doen. Dan ook haar eten gegeven. Ik de broodtrommeltjes gevuld. Allebei een Pinquinschnitte, voor Theresa een groot stuk komkommer erbij. Sabrina komkommer stukjes en een paar kleine brood stengeltjes. Dan Theresa nog een fles drinken. Theresa ging tanden poetsen en ik Sabrinas haar doen in 2 hoge staartjes. Theresa wilde die ook dus ook haar haren in 2 staartjes gedaan. Dan was het tijd en ging Theresa met opa op weg. Maar Jan was al snel terug bleek Ingrid op de hoek te staan wachten en die ging met Theresa mee. Dan hadden we nog een kwartiertje want we moeten nu een stuk verder voor de Kindergarten want Sabrina startte vandaag in de nieuwe. Bij de huisdeur kwamen we Meli tegen die uit de nacht kwam. We werden in de Kindergarten ontvangen en kregen te horen waar de groep van Sabrina is. Dat is op de eerste verdieping en we moesten eerst haar jas in de garderobe doen. Dat gedaan en ook haar tasje in het vak gedaan. Er was een lift dus met Sabrina lopen naar de lift en ondertussen was ook daar Ingrid aangekomen. Ik zei haar dat Sabrina geen huisschoenen heeft voor gebruik met de Schiene zegt ze ja die witte sportschoenen maar daar loopt ze ook buiten op. Wilde ze de Schiene uitdoen en ik gezegd dat ik al had gemeld dat Sabrina die aan moet houden omdat ze anders niet kan lopen met de Schiene. Ik snap niet dat Ingrid die altijd uit doet want het heeft weinig zin als Sabrina ze niet draagt. Dan is de lift buiten werking dus Jan haar de trap opgedragen. Ingrid zei dat er ook geen therapieruimte was gemaakt dat heeft de architekt Kreiner die altijd zijn zin doorzet gedaan want het was wel gepland. Daar ga ik zeker vragen over stellen.
Dan was Ingrid gebeld dat Theresa haar Covid verklaring niet bij zich had , volgens Ingrid aan Jannick gegeven . Theresa zou naar huis gestuurd worden als het niet gebracht werd. Ingrid helemaal over de rode dus ik zeg haar dan sturen ze haar toch terug naar huis, Ze gaan toch naar de kerk. Met haar meegereden naar ons huis maar geen verklaring. Jannick gebeld en die zei dat hij dacht het echt aan Theresa te hebben gegeven met de mededeling stop in je tas. Ik denk dat Theresa niet goed heeft gekeken en in paniek is geraakt. Terwijl ik naar boven was gelopen om te kijken of hij daar was kwam Jan boven en zei stop maar ze is al weggereden. Ook gewoon onbeschoft vind ik dat.
Dus het begin van de eerste schooldag ging bijna goed. De enige stress is die Ingrid deelde en de enige boosheid was ook bij Ingrid. Jannick heeft een mooi heen en weer boek gemaakt en die gebruikt ze niet. Dus ik weet van niets. Nu heb ik net een lijst gemaakt met de datum van vandaag die ik straks 2x print als Jannick er naar heeft gekeken en eventueel nog aanvullingen heeft . Die geeft hij aan haar en laat zijn exemplaar door haar tekenen voor ontvangst. Want we krijgen altijd te horen dat heb ik gezegd of dat heb ik niet gezegd of ga maar door want ze bestrijd werkelijk altijd alles.
Uiteindelijk heeft Jannick even de spullen voorbij gebracht en gaat morgen nog een keer langs. De frustratie is groot want dan zien ze dat Ingrid met de kinderen buiten is en dat Sabrina geen Schiene aan heeft. Ik heb vanmiddag een poosje geslapen en net de restanten van mijn Durum gegeten en Jan het vlees van gisteren. Ga lekker vroeg mijn bed in. Meli is al weer op weg naar haar werk voor de nachtdienst.

Vandaag is Ryan van Lisa 9 geworden .


Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.