bijna vakantie

Oostenrijk, Gröbming

Freitag 27.Februar
Een prachtige zonnige dag, de sneeuw is hier weinig geworden doordat het begin van de week flink geregend heeft. Daarna wel sneeuw gevallen maar niet voldoende om weer gnoeg te hebben. Een klein stukje hoger ligt de sneeuwgrens nu.
Jannick en Ingrid waren met Theresa naar de kinderarts en alles weer goed op haar humeur na. Ze is erg huilerig en drammerig.
Ik heb vanmorgen vooral veel huishuidelijke klusjes gedaan, dan koken en eten en vanmiddag administratieve dingen. Barbara gebeld en die komt in Maart op de katten passen als we er niet zijn.
Jan heeft iets op zijn voorruit gekregen en deze keer geen ster maar een grote barst dus er moet een nieuwe ruit komen. Vraag ik om zijn verzekeringspapieren want dan kan ik het regelen komt hij er zo laat mee aan dat ze net dicht waren gegaan dus tot maandag wachten. Ik heb hem gevraagd om bij de ÖMTC langs te gaan want daar hebben we de verzekeringen afgesloten.
Hij heeft wel de vriezer en een hoop zooi mee om bij de stort te brengen in Aich.
Hij had dat kreng eindelijk met Jannick samen naar beneden gebracht. Nadat hij weg gegaan was ben ik gaan schilderen , ik ben een woezel en Pip schilderij aan het maken met Acrylverf.
Dan kwamen Ingrid en Theresa en heb ik het maar opgeruimd. Nu einde van de middag en bijna weekend.
Zat weer lange tijd zonder internet erg fijn als je moet internet bankieren.
Zo komen de dagen wel weer om en vervelen wat is dat??
Jannick is met zijn werk gaan Eisstockschiessen en hij had gistermiddag flink woorden met de leider van de RK Dienstelle want er is vanavond ook een bijeenkomst en Jannick is schrijver. Maar ja hij kan moeilijk zijn werk afzeggen en dat het nu is kan hij ook niets aan doen want het was verplaatst. Ze vergeten soms dat ze zelf een betaalde baan bij het RK hebben en dat het voor de vrijwilligers liefdewerk en oud papier is. Jannick besteed veel tijd aan het RK en ik denk als ze zo met hun mensen om gaan dat de lol er wel vanaf gaat. Zijn werk waar hij met zijn gezin van moet leven en zijn gezin gaan altijd voor. Dat was vroeger wel anders , ze belde en Jannick ging .
Hij moest ook de grote bus nog weg brengen en uitladen op zijn werk. Dan bleef hij daarna er gelijk. Het is deze week allemaal een beetje anders gelopen dan gepland.
We gaan nu aftellen , onze vakantie daagjes komen er aan.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.