verwarrende dag

Oostenrijk, Gröbming

Verwarrende dag


Vandaag een stuk minder zwaar bewolkt , na een nacht met 13 graden werd het uiteindelijk toch nog 20 graden.
Geen Theresa vanmorgen want die is vandaag weer naar de Kindergarten gegaan.
Helemaal blij en volgens Ingrid riep ze bij binnenkomst daar ben ik weer.
Voor ons poetsochtend en zonder Theresa in de buurt loont zich het dan ook.
Een grote pan oreh areh gemaakt, kunnen er morgen ook nog van eten. De rijst gekookt en gelijk maar de stoofperen geschild en gekookt.
Jan was een afspraak maken bij de bank en moest hemel en aarde bewegen om er een te krijgen, het meisje weet nooit wat en moet het vragen aan een knul die ook nooit wat weet en hij probeerde Jan over te haen aan de balie zijn zegje te doen waar Jan helemaal geen trek in had met al die mensen die daar staan en het gaat ze ook niets aan. Dan zegt hij u kunt ook oh nee dat gaat denk ik niet of wilt u een nieuwe kopen en dat weten we nou net niet daarom berading bij de bank vragen. Nu mag hij donderdagmorgen. Ik dacht dan vraag ik gelijk Jannick en loop naar beneden maar die was weer aan het werk . Helemaal de kluts kwijt vandaag wat tijd aan gaat en de dagen voor mij. Gooide ook tot 2x toe wat om waar het ook niet beter van werd. Vraag ik Jan hoelang had Jannick nou vakantie ? En ook hij zei ja dat was al langer dan een week. Belde Jannick later en vraagt wanneer heeft pa zijn afspraak? Zeg ik donderdag maar dan werk jij. Zegt hij nou hij treft het zit nu in de auto om naar huis te gaan en ben nog een paar dagen vrij want ik moet gewoon uren afbouwen voor het beurzen seizoen weer begint. Hoe raak je de kluts kwijt??
Jan en ik hebben het ons laten smaken en dan een beetje lanterfanten voor mij en ach Jan heeft altijd wat te doen. De afgelopen dagen veel gepraat in de immigrantengroep en soms is dat gewoon lekker.
Eind van de middag kwam Theresa toch een poosje, ze was met Ingrid in de tuin geweest want die was weer bezig. Nou dan zit ze met heel rode konen op de bank en hebben we op BVN Sesamstraat gekeken.
Later kwam Ingrid ook en ik had nog groentesoep van gisteren en dus beide ook aan de soep. Jan kwam thuis en ging ook aan de soep en brood.
Zo vliegt de dag voorbij.





Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.